Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,122

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
yok yok bu araçtan bahsediyorum ,galiba gümrükten çıkma olması lazım hemde yeni çıktı ,heytem abinin bir arkadaşı galiba çıkartan veya alan , hayırlı olsun çok güzel gözüküyor ,kilit filan var değilmi ,
oyle yaziyor,kaca almislar gumrukten

Altan abicim yeni aracınla haftaya buraya bekliyoruz seni

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=53161.80

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1995_model_orjinal_arazi_tasiti-75WQQaXQQ23509866WQQpXQQdisplayitem

İhaleden 19 a al, 50 ye çak...
Çakama daha doğrusu...

bu araca 50 vericek adam varmiki birak 50 yi 30 veren cikarmi?

umutcelikel' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/1995_model_orjinal_arazi_tasiti-75WQQaXQQ23509866WQQpXQQdisplayitem

İhaleden 19 a al, 50 ye çak...
Çakama daha doğrusu...
bu arkadasin haberi yok galiba daha 27.000 e ilan varken ayni aractan,biri kandirmis olabilir 50 ye satrsin diye :D :D :D

ben cihan abinin hatrına 8 lira veririm :D hep bana der ya doğru yolu bul ;D belki bu şekilde onunda dediğini yapmış olurum ;D

4500 dıyor efı mı acaba yoksa hıkaye ambulanslardan mı?

Altan abi hayirli olsun aracin kazasiz belasiz duramadın gene almadan dımı

kürşat abi bu adamlar senide yoldan çıkarmışlar kahvelerinden çıkmaz oldun bakıyorum gel 7/24 de bi çay ısmarlıyayım sana
sayın t*y*t camiası sizlere iyi akşamlar ve iyi muhabetler dilerim ;D ben gidiyom bizim kahvehaneye
gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister t*y*t bahane ;D ;D

altay41' Alıntı:
arkadaslar bu araca soz kestik hayirli osun dermisiniz
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibinden_rutussuz_fuul_orjinal_garaj_arabasi_bulabilirsen-30WQQaXQQ23468786WQQpXQQdisplayitem

Altan abi,hayırlı olsun.İki arkadaşta prado var,şaşırtıcı bi performansı var ;)
Çok keyifli bi araç,tekrar hayırlı olsun ;)

ata036' Alıntı:
kürşat abi bu adamlar senide yoldan çıkarmışlar kahvelerinden çıkmaz oldun bakıyorum gel 7/24 de bi çay ısmarlıyayım sana
sayın t*y*t camiası sizlere iyi akşamlar ve iyi muhabetler dilerim ;D ben gidiyom bizim kahvehaneye
gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül sohbet ister t*y*t bahane ;D ;D

yok yahu ben ara sira deplasmana geliyorum birazda biz kontra ataga cikalim ;D evsahibi olunca misafire hormet ediyoruz bura daha rahat ;D

RedlinE' Alıntı:
4500 dıyor efı mı acaba yoksa hıkaye ambulanslardan mı?

Altan abi hayirli olsun aracin kazasiz belasiz duramadın gene almadan dımı
Mucahit sag olasin,bildigin gibi degil ,nasil moralim bozukdu ,sartlari zorlayip alacagim,daha ekonomik bir arac oldugu icin ,bir de 136000de masraf cikarmaz diye dusundum,senin araca kardes

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,801
Kaydolan Son Üyemiz
Aliberen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR