KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
faruk abi bunlar tatlı yorgunluklar , abi sezon sonu antalya, kemer, yaylalarında , GEZENBİLİR OFFROAD FESTİVALİ , yapacağız hazırlan ,başkanla görüştüm geçen otele geldiğinde , her şeye varım dedi habrin olsun
ufuk abı 7-24 attıgım resmı gordunmu koltugunda ot bıtmış aracın tam nışantaşının ortasında duruyor bır senedırde kıpırdamıyor araç saybi orda o kesın ama yaz kiş uzerı acık arabanın için gidiyo gorunce hep yalandan curuttu herıf aracı otuda gorunce cektım resımlerı
ufuk abı 7-24 attıgım resmı gordunmu koltugunda ot bıtmış aracın tam nışantaşının ortasında duruyor bır senedırde kıpırdamıyor araç saybi orda o kesın ama yaz kiş uzerı acık arabanın için gidiyo gorunce hep yalandan curuttu herıf aracı otuda gorunce cektım resımlerı
kıyıda köşede atılmış bi disco 2 yokmu yahu nerde bizde o şans. Kümesdeki arabayı satarmısın kaç para desek, bulunmaz hint kumaşı olur manyak rakamlar isterler
kıyıda köşede atılmış bi disco 2 yokmu yahu nerde bizde o şans. Kümesdeki arabayı satarmısın kaç para desek, bulunmaz hint kumaşı olur manyak rakamlar isterler
valla oyle abi, zaten bu aracin sahibi olan adamin 10-20 arabasi var hepsi cok acayip spor otomobiller, ve ekstra modifiyeli filan, adam bizim arkadasa corvetle geliyor bir gece, sonra evine donuyor. Sabah bir kalkiyor bizim arkadas kapida bir corvet var, adamin oldugunuda bilmiyor gormemis daha once. 2-3 gun orda duruyor araba arayan soran yok. Aklina geliyor adami ariyor soruyor bu araba seninmi diye, adam arabayi unutmus orda