Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,044,727

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

pandipieri' Alıntı:
bu arada dun sedat basar kardesim izmirdeydi, kordan kısa bir keyif yaptık, ipekyolu ile ilgili sohbetler yaptik, pazar ankarada tekrar bulusmak uzere ayrildik...

İzmir hatırası :D
Serkancım misafirperverliğin için çok teşekkürler.

[attachment=1]

DSC05404.jpg

hsbasar' Alıntı:
İzmir hatırası :D
Serkancım misafirperverliğin için çok teşekkürler.

ne demek sedat dostum, senin gibi guzel bir insanı tanıdıgım icin ben cok mutlu oldum... daha uzun surelerde gorusup sohbet etmek dilegi ile... anarşist ve asi oglunu op yerime :smiley: super bir cocuk masallah...

Daha kendime gelemedim,hala yorgunum :smiley:

Buraya yazıyım bari ;D

Dün,Çağlar ve makinası kimsenin yapamadığını yaptı ve alkışlarla kaldığı yerden çıkarıldı.
Ama alkışın ve taktirin sebebi çekilmesi değildi (ki aslında şu batma ve çekilme niye bu kadar kafaya takılıyo anlamıyorum,bu işin ruhu bu be :smiley: ) o kısacık ve daracık boğaza aracını sokacak
cesaret ve makinasına güvenmesiydi ;)

Diğer ;D Hint FakirLR inide gördük ;D

Bende konuyu özetliyim.
Yapabilen yapar yapamayanda burda yazar.
Saga sola akil verip laf sokmakla aba göstermekle olmuyor bu işler gireceksin paşa paşa çikaçaksin çikamasanda vinçliceksin.
Burdada arazidede olay ayni konuşmaya gelinca kral (yada kraliçe) gerisi boş
yol için dizay edilmiş araçlara dicegim yok. ama aracinda mtr lastik varsa kivirmicaksin uzun yok kisa yol araci diye

RedlinE' Alıntı:
Bende konuyu özetliyim.
Yapabilen yapar yapamayanda burda yazar.
Saga sola akil verip laf sokmakla aba göstermekle olmuyor bu işler gireceksin paşa paşa çikaçaksin çikamasanda vinçliceksin.
Burdada arazidede olay ayni konuşmaya gelinca kral (yada kraliçe) gerisi boş
yol için dizay edilmiş araçlara dicegim yok. ama aracinda mtr lastik varsa kivirmicaksin uzun yok kisa yol araci diye

Böyle bir özetin üzerine kimin lafı olurki..Klavyene sağlık kardeşim.. ;D

fotolar dökülür yakında görürsün mücahiit..
tamamen sola yattı çizikten hariç hibişey yok..aynanın üzerine yattım, ayna bile kaya gibi,, nazar değmesin.

tamamen mı
hadi ya geçmiş olsun kardeş
araçda sikinti olmadigina sevindim.
ben dokikleri 160 mikron kaplattim geçen hafta ciziklerden sebep foryoda cok çizik var çilayla çikiyormuş ama hoşuma gidiyor. Çoksuslu zevk vermiyor.
çizim bizim hobiinin kidemi gibi kafana takmadigina sevindim

çağlar' Alıntı:
tamamen sola yattı çizikten hariç hibişey yok..aynanın üzerine yattım, ayna bile kaya gibi,, nazar değmesin.

Bunu bilmiyordum geçmiş olsun kardeşim..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,079
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

Geri