CDM-SUBARU
Zirve
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Müco gelmiyomusun,neyse canın sağolsun,başka sefere artık
Müco gelmiyomusun,neyse canın sağolsun,başka sefere artık
MKG' Alıntı:Siz sağlık içinde gelin, mutfak emrinizdeben size neler yaparım ;D
MKG' Alıntı:Siz sağlık içinde gelin, mutfak emrinizdeben size neler yaparım ;D
RedlinE' Alıntı:faruk abı izciyi estirdin gene yorumlar falan tebrikler tanidik birilerini gormek çok zevkli oluyor.
çarşiii her şeye karşi şiiiitttttt![]()
Bakkan' Alıntı:Arkadaşlar programla ilgili olumsuz olarak değerlendirilen noktaları paylaşmak isterim. Bu değerlendirmeler benim ve çevremdeki izleyenlerin bana ilettikleri yorumlardır.
1- Kamera çekimleri titriyor ve gözü yoruyor.
2- Konu daha iyi ve etkili verilebilirdi. Anlamlı ve duygulu anlar ekrana taşınmalıydı. Özellikle çocuklarla paylaşılan anlar daha etkili verilebilirdi.
3- Kamp görüntüsü hiç yoktu, ekipteki herkesin orada yorumları vardı.
4- Program bitiminde yazı olarak çıkan araç ve kişilerin bu organizasyon ile alakası olmayışı.
Umarım diğer bölümlerde bu olumsuzluklar olmaz.
Bakkan' Alıntı:Arkadaşlar programla ilgili olumsuz olarak değerlendirilen noktaları paylaşmak isterim. Bu değerlendirmeler benim ve çevremdeki izleyenlerin bana ilettikleri yorumlardır.
1- Kamera çekimleri titriyor ve gözü yoruyor.
2- Konu daha iyi ve etkili verilebilirdi. Anlamlı ve duygulu anlar ekrana taşınmalıydı. Özellikle çocuklarla paylaşılan anlar daha etkili verilebilirdi.
3- Kamp görüntüsü hiç yoktu, ekipteki herkesin orada yorumları vardı.
4- Program bitiminde yazı olarak çıkan araç ve kişilerin bu organizasyon ile alakası olmayışı.
Umarım diğer bölümlerde bu olumsuzluklar olmaz.
eko' Alıntı:müsade ederseniz bir uzmanlık sorusu sorucam
mücahitten 25 tl borç aldım
erkan abidende 25 tl borç aldım
ben 50 tl ile gidip arabama 45 tl lik bir parça aldım elimde 5 tl kaldı
sonra mücahitle , erkan abiye artan 5 tl den 1 er lira iade ettim.elimde 3 tl kaldı
şimdi topluyorum ben mücahitle , erkan abiden 48 tl borç almış oldum elimde de 3 tl kaldı , toplam 51 tl bu para nasıl doğurdu anlamadım
aozturk' Alıntı:Burakcım biliyorsun programı izleyemedim , ama açıkçası bu duruma çok üzüldüm![]()
![]()
![]()