KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ben 3 tane araçlı,1 tanede yayan vatan haini tespit ettim.Ayrıca misafirliğe araçla gidiliyormuydu,benmi yanlış hatırlıyorum. ;D Benim bildiğim yan veya arka koltuklarda oturulur.Bak Erkan nasıl binmiş,sevgili Cihancığımızın aracına, ;D ;D ;D.
Aaaaahhhh ahhh,ihanet diye buna diyorlarmış, ;D ;D ;D
Sedat Bey bu arkadaş sıfır parça fiyatı verebilirmi bize benim enjektörler yılan hikayesine dondu. İnat ettim ayarlatmicam yenisini alacağım.
Bütün her şeyi orj yaptık dünyanın parasını verdim. Bir enjektörlere mi vermicem diye düşünüyorum. Ebayda 186 dolara buldum ama eski serinin linkinide kaybettim zaten. Tr de 3500 tl böyle bir şey var mi ?
Bu arada dun kim nereye gitmiş toyotasiyla gidip de burada resmini paylaşmayana cezayı işlem uygulansın. Kimin lastiğine çamur değerse buraya resmini koysun kardeşim yoksa aforoz edelim.
Mücahit bey arkadaşım 2 gün sonra burada olacak, bir danışayım size bilgi veririm. Eğer elinizde parça numarası varsa siz bana bildirin, numara ile sorayım.
Yalnız ordan Türkiyeye göndermiyorlar, gidip almak lazım, yada kargo kısmını bir şekilde biz halledeceğiz.
Ben 3 tane araçlı,1 tanede yayan vatan haini tespit ettim.Ayrıca misafirliğe araçla gidiliyormuydu,benmi yanlış hatırlıyorum. ;D Benim bildiğim yan veya arka koltuklarda oturulur.Bak Erkan nasıl binmiş,sevgili Cihancığımızın aracına, ;D ;D ;D.
Aaaaahhhh ahhh,ihanet diye buna diyorlarmış, ;D ;D ;D
Misafir olduklarına ben şahidim Umut ve Cihan bey haricinde erişim izni sınırlı olan 7/24 land rover ciler sayfasının müdavinleri olara düzenlenmiş bir gezidir gezide aracı olupta katılamayan sadece benim :'(
Hatta şimdide bana sitem ediyorlar onlarda haklı bende haklıyım olmayınca olmuyor işte :-[
Misafir olduklarına ben şahidim Umut ve Cihan bey haricinde erişim izni sınırlı olan 7/24 land rover ciler sayfasının müdavinleri olara düzenlenmiş bir gezidir gezide aracı olupta katılamayan sadece benim :'(
Hatta şimdide bana sitem ediyorlar onlarda haklı bende haklıyım olmayınca olmuyor işte :-[
valla git gel 550 km , hala belim ağrıyor ,votkanın baş ağrısı bu sefer belime vurdu ,erkan nerdesin kardeş ,saç hazır ,hazırla etleri kavurmaya devam ama bir dahaki sefere elimden böyle kolay kurtulamassın ,ucuz yırtın yine 1-2 dubleyle ;D ;D ,çadırın yolunu bulanlar gurubu ;D ,ben yukarıya nasıl çıktığımı hatırlamıyorum valla
Cıhan abi neyse heycanina yenik dusmus katilmiş. ama erkan bey sana neoluyor. sen kalk burdan git benide tugsanida gec tek basina git.
tugsan sen soyle cazayı ıslemi sen daha kidemlisin.