Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,051,391

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ben 3 tane araçlı,1 tanede yayan vatan haini tespit ettim.Ayrıca misafirliğe araçla gidiliyormuydu,benmi yanlış hatırlıyorum. ;D Benim bildiğim yan veya arka koltuklarda oturulur.Bak Erkan nasıl binmiş,sevgili Cihancığımızın aracına, ;D ;D ;D.

Aaaaahhhh ahhh,ihanet diye buna diyorlarmış, ;D ;D ;D

Mücahit bey arkadaşım 2 gün sonra burada olacak, bir danışayım size bilgi veririm. Eğer elinizde parça numarası varsa siz bana bildirin, numara ile sorayım.
Yalnız ordan Türkiyeye göndermiyorlar, gidip almak lazım, yada kargo kısmını bir şekilde biz halledeceğiz.

Misafir olduklarına ben şahidim Umut ve Cihan bey haricinde erişim izni sınırlı olan 7/24 land rover ciler sayfasının müdavinleri olara düzenlenmiş bir gezidir gezide aracı olupta katılamayan sadece benim :'(
Hatta şimdide bana sitem ediyorlar onlarda haklı bende haklıyım olmayınca olmuyor işte :-[

Neyse bizim gezide kurtlarını dökersin,çıkartırsın acısını. ;D

E valla ben de sitem ederim Yunus ;D Millet Osmaniyeden geldi sen yoksun :

umutcelikel' Alıntı:
E valla ben de sitem ederim Yunus ;D Millet Osmaniyeden geldi sen yoksun :
Zate enbüyük ayıp Mete hocama yaptık bakalım kendimi affettirebilekmiyi :

valla git gel 550 km , hala belim ağrıyor ,votkanın baş ağrısı bu sefer belime vurdu ,erkan nerdesin kardeş ,saç hazır ,hazırla etleri kavurmaya devam ama bir dahaki sefere elimden böyle kolay kurtulamassın ,ucuz yırtın yine 1-2 dubleyle ;D ;D ,çadırın yolunu bulanlar gurubu ;D ,ben yukarıya nasıl çıktığımı hatırlamıyorum valla

Vaay vayyy vayyy,saç kavurmalar falan cezanız gittikce büyüdü,hainlerrrrrrr ;D

tuğsan hocaaa sen de bize saç kavurma yap yoksa bir tarafımıza bir şey olucak

Yoookkk,Erkan mutfak sorumlusu,Cihanda barmenimiz olacak. ;D ;D ;D

Bu arada arcı nezaman ıslatacağız Burak efendi,yaptın ettin,asfaltda gidip geliyorsun ???

Cıhan abi neyse heycanina yenik dusmus katilmiş. ama erkan bey sana neoluyor. sen kalk burdan git benide tugsanida gec tek basina git.
tugsan sen soyle cazayı ıslemi sen daha kidemlisin.