Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,236,303

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bu araç uymaz kurşata kendi agzinla dedin be hocam km dogruysa;)
Saybine hayirli satişlar diliyoruz biz şu griye bakalim onu bilen var mi?

bu araca gidip bakanlar filan olmustu neden almadilar aracdaki problem ne? zaten vx80 lerdeki ilk maliyet problemi dusundurucu, kaporta, motor, yurur sifir bir disco1 i 30 000 e malediyorsun v8. bunu 30 a alsan genel agir bakimlari bile 40 olucak

benim tanidigim birinin bir vx80 i vardi gri, karadeniz gezisi yapmistik, col versiyonu cift depolu, snorkelli filan. O satmisti yeni sahibide saticak diyor, ondan haber bekliyorum eger o arac olursa uygun bir fiyata super olur baya temizdi.

Trabzondaki araçda problem yok. yeni bakimlari yapilmiş sadece km sorunu var.
senin gezdigin çift depolu aracin bır kotu birde iyi yonu var. kotusu orta kilidi yok canim benim iyiside on akslar hupdan tamamen bosaltilabiliyor. az yakarsin ama pesimden gelebilirmisin bilemem.
hem hangi araçmiş o soyle bakiyim. 315 gy lastikli olan mi arka direkdedeki basma demirleri sokuk olan mi. Hangisi

RedlinE' Alıntı:
Trabzondaki araçda problem yok. yeni bakimlari yapilmiş sadece km sorunu var.
senin gezdigin çift depolu aracin bır kotu birde iyi yonu var. kotusu orta kilidi yok canim benim iyiside on akslar hupdan tamamen bosaltilabiliyor. az yakarsin ama pesimden gelebilirmisin bilemem.
hem hangi araçmiş o soyle bakiyim. 315 gy lastikli olan mi arka direkdedeki basma demirleri sokuk olan mi. Hangisi

Pek bilinen bir arac degil mucahit, 2. sanayide, en ust yolda askeriye kenarinda witress gibi ismi olan bir yer var amerikanci daha cok. Onlardaydi , onlar benim arkadasim sonra birisine satildi at cifliginde kullaniyor.

bu arada gecen gun Kadir Inaniri gordum, gri bir vx80 i vardi soforu kullaniyordu ;D vx80 alicaksin dedim uleeeyynnn ;D

ha emin ol bılmıyorum o araç hangi araç biliyomusun ben biliyorum on kilitlerine iyi bir bak derim akslarindada boşluk var.
ama araça ciddi masraf yapti alan arkadaş onlarada elledimi bilmiyorum. araçdaki butun kilit sensorlerinde sorun vardi. iç kilit işiklarina bir bak bakalim calişiyomu neyse ben tasilata cikar.

RedlinE' Alıntı:
ha emin ol bılmıyorum o araç hangi araç biliyomusun ben biliyorum on kilitlerine iyi bir bak derim akslarindada boşluk var.
ama araça ciddi masraf yapti alan arkadaş onlarada elledimi bilmiyorum. araçdaki butun kilit sensorlerinde sorun vardi. iç kilit işiklarina bir bak bakalim calişiyomu neyse ben tasilata cikar.

yok zaten aracin eski sahibi saglam dostum, alirsam nesi var nesi yok soylerler bende baktiririm ona gore alirim. ben 3-4 sene once bindim o araca cok guzeldi ve diriydi.

Tempus' Alıntı:
yok zaten aracin eski sahibi saglam dostum, alirsam nesi var nesi yok soylerler bende baktiririm ona gore alirim. ben 3-4 sene once bindim o araca cok guzeldi ve diriydi.

Kürşatcan doğru yoldasın devam kardeşim.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler