KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gezide yemek işini ortak yapalım, bir kişi üstlensin alışverişi, biz masrafı neyse verelim.
böylelikle hem israfı önlemiş oluruz hem de daha keyifli yemek olur.
Arkadaşlar hazır yeri gelmişken önemli bir bilgiyi aktarayım,sonra tekrar hatırlatacağım.
Birçoğunuz biliyorsunuzdur ama yaşadığımız bölge dışında biryere gezi,piknik,kamp,offroad vb aktiviteler yapılacağı zaman gıda türü ihtiyaclarımızı o yöre halkına ufakda olsa katkı sağlaması için lütfen gidilen bölgeden yapmaya özen gösterelim.Özel ihtiyacları alabilirsiniz ama heryerden temin edebilecğimiz ürünleri lütfen o bölgeden alalım.Büyük şehirlerdeki marketler zaten yeteri kadar yoğun.Bu arada yanlış anlamayın,zorlama yok ama düşünürseniz mantıklı olduğunun farkına varacaksınız. 8)
Bu bilgiyi gezinin son haftalarında yayınlamayı düşünüyordum ama şimdi yazdım sonra tekrarlarım ;D ;D ;D
Ben 3 tane araçlı,1 tanede yayan vatan haini tespit ettim.Ayrıca misafirliğe araçla gidiliyormuydu,benmi yanlış hatırlıyorum. ;D Benim bildiğim yan veya arka koltuklarda oturulur.Bak Erkan nasıl binmiş,sevgili Cihancığımızın aracına, ;D ;D ;D.
Aaaaahhhh ahhh,ihanet diye buna diyorlarmış, ;D ;D ;D
Direk inkar,nasıl ama ;D
Umut,Cihan pes etmek yok ;D
Ama yok,Umut'u az biraz aç bırakın,bül bül gibi şakır valla ;D
Adam nerdeyse kanatlanıp uçacaktı ;D
beyler kavurmayı erkanla ,beraber planladık ,valla sağol sun erkan da bomba gibi yaptık 4 kg etten ,malzemeler evde duruyor ,saç filan ,o akşamda içki filan hiiiiçççç içilmediiii sadece yutuldu yani yutsak bukadar etki etmezdi, ama gecenin sonunda ortaya çıkan bir 55 derecelik upsent işi bitirdi ,valla konuşamayacak hale geldik sadece gülüyorduk ,darısı toyota buluşmamıza inşallah ;D ;D ;D
beyler kavurmayı erkanla ,beraber planladık ,valla sağol sun erkan da bomba gibi yaptık 4 kg etten ,malzemeler evde duruyor ,saç filan ,o akşamda içki filan hiiiiçççç içilmediiii sadece yutuldu yani yutsak bukadar etki etmezdi, ama gecenin sonunda ortaya çıkan bir 55 derecelik upsent işi bitirdi ,valla konuşamayacak hale geldik sadece gülüyorduk ,darısı toyota buluşmamıza inşallah ;D ;D ;D
valla git gel 550 km , hala belim ağrıyor ,votkanın baş ağrısı bu sefer belime vurdu ,erkan nerdesin kardeş ,saç hazır ,hazırla etleri kavurmaya devam ama bir dahaki sefere elimden böyle kolay kurtulamassın ,ucuz yırtın yine 1-2 dubleyle ;D ;D ,çadırın yolunu bulanlar gurubu ;D ,ben yukarıya nasıl çıktığımı hatırlamıyorum valla
Cihan ne demek ,kurban olsun caclar kavurmalar. ;D
Diğer kısma gelince,yok baba biliyosun,1-2 bilemedin 3-4 sonrası sakat benim için ;D,ne denediysem geçmiyor,geçiremiyor sonrasını ;D
Uyduk sana bi kere,zaten sana tam uysak oooohhh valla ben hala orda sızmış vaziyette yatıyodum ;D
Cıhan abi neyse heycanina yenik dusmus katilmiş. ama erkan bey sana neoluyor. sen kalk burdan git benide tugsanida gec tek basina git.
tugsan sen soyle cazayı ıslemi sen daha kidemlisin.