Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,236,303
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

aozturk' Alıntı:
Kürşad hayırlı olsun güle güle kullan sayılı süper arabalardan birisini aldın , artık hakkını verirsin değil mi ;)

saol abi, bizde araba ne olursa olsun her hafta sonu arazide abi sus icin araba almiyoruz :D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
bursaya giderken 4 tane stt alip goturdum onlari taktim, ustunde insa turbolar vardi, bf at ile insalari degiselimmi ;D

Kürşad o lastikler tehlikeli lastik... ;D ;D.. Hem kulak açısından hemde aks lar açısından bunuda unutma derim..

gokhanlro' Alıntı:
Kürşad o lastikler tehlikeli lastik... ;D ;D.. Hem kulak açısından hemde aks lar açısından bunuda unutma derim..

yok stt leri kullanicam, yanina bf bir set alirim uzun yol icin, insalar sadece istanbul ici kisa mesafe off road icin. kenarda durur

Tempus' Alıntı:
yok stt leri kullanicam, yanina bf bir set alirim uzun yol icin, insalar sadece istanbul ici kisa mesafe off road icin. kenarda durur

En mantıklısı.... yaz kış mutlaka yapılmalı...

kürşad arşivden

so?ucak yaylas? 179.jpg

so?ucak yaylas? 178.jpg

so?ucak yaylas? 180.jpg

arkadaşlar sizlere danışmak istediğim bir konu var yardımlarınızı ve tavsilerinizi istiyorum,

vinç konusunda nasıl bir yol izlemeliyim araç 85model BJ 75 için takribi 1600kg boş ağırlığa sahip T-MAX9000 uygunmudur?

peki Cem marka sağlammıdır yani uzun yıllar sorunsuz kullanabilir miyim?

Kürşat bey toyotanız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın en sonunda zirvedesiniz tadını çıkarın :smiley:

bacarmobil' Alıntı:
peki Cem marka sağlammıdır yani uzun yıllar sorunsuz kullanabilir miyim?

burakcım tmaxte ısınınca kesıcı mevcut ben aldım 3 ay fılan kullandım cok ıyı ıdı warn alırsan daha pahalı daha saglam bırazda hızlı ama ıkısınıde uzun yıllar kullanırsın arkadasımda 4 senelık tmax var calısıyor sorun yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler