Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,241,243

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Burak 100 mü alıyo hadi hayırlısı olsun..

Kürşat ektin yine bizi bursada.. 8)

THE FARUK' Alıntı:
Burak 100 mü alıyo hadi hayırlısı olsun..

Kürşat ektin yine bizi bursada.. 8)

Abi valla bizim hanimin is mevzularindan gelemedim, ne desen haklisin ama Antalyaya gelicem soz :smiley:

Burak bir terslik olmazsa bugun vx100 aliyor .

Bekleriz canım kardeşim..Bende bu gün başlıyorum 100 ü sökmeye..Modifiyesini yapalım bakalım ne çıkıcak ortaya..

THE FARUK' Alıntı:
Bekleriz canım kardeşim..Bende bu gün başlıyorum 100 ü sökmeye..Modifiyesini yapalım bakalım ne çıkıcak ortaya..

Artik seni kimse yerinde tutamaz abi vx100 le menzil genisledi :D

istanbulda bir doktorun yesil vx100' u ben tanıyordum aracı onceden uyardim Burak'i zaten temservisten suat ve Yalcin da alma abi bu araci sana yaramaz demisler... arkadan buyuk kazasi var aracın hayli degiseni ve masrafi var, az once konustum su an baska bir araca bakiyor... :smiley: simdilik bende bilgi bu kadar...

pandipieri' Alıntı:
istanbulda bir doktorun yesil vx100' u ben tanıyordum aracı onceden uyardim Burak'i zaten temservisten suat ve Yalcin da alma abi bu araci sana yaramaz demisler... arkadan buyuk kazasi var aracın hayli degiseni ve masrafi var, az once konustum su an baska bir araca bakiyor... :smiley: simdilik bende bilgi bu kadar...

japon mafyası sizi.....:smiley:):smiley:):smiley:):smiley:)

aynen oyle oldu valla, benim istanbulda bakmadigim vx100 kalmadi bir de bir kac arkadasim var onlar da ilgili bu islerle hepsini tek tek tanidik araclarin :smiley:

Arkadaşlar bugün 3 tane VX100 baktım. Alınacak birşey bulamadım.
Ama şunu söylemem lazım, acaip bir şebekemiz var. Hangi araç, nesi var, iyimi, kötümü bilgiler geliyor. Serkanın payı büyük.
Bu büyük bir şans, irtibatta olmak harika, kısmetse hep beraber ihtiyacı olan arkadaşlarımıza temiz bir araç buluruz.
Yinede şu an böyle araçlara istenen fiyatlar bence fazla, dikkatli olmak lazım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,968
Kaydolan Son Üyemiz
Ramazan Turan

Çevrimiçi üyeler