Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi
Herkeze günaydın Arkadaşlar;
Nbalsarı ve Doğanbeyler öncelikle hoşgeldiniz ve sizden ilk ricamız,üyelik bilgilerinizi eksiksiz tamamlarsanız (tam isim,yaş gibi) muhabbetlerimiz ve sizleri daha iyi tanımamız açısından faydalı olur. ;D ;D ;D
Sedatcım valla dükkana çok iyi bakmışsın tebrikler
Doğancım,bizim için çantalı,çantasız,araçlı,araçsız farketmiyor.Sen gelmek iste araçlarımızda müsait yer oldukca seni alan biri çıkar yada kamplarımızda çadır kuracak yer çooook. ;D Zamanla farkedeceksiniz,burada sadece offroad yok(ama meraklısı biraz daha fazla)her türlü bilgiyi bulacağınız ve çok net cevaplar alacağınız çok faydalı bölümler ve konu başlıkları var.Her bölümün başında dikkat edilmesi gereken kurallar var(moderatörler tarafından hazırlanmış)konu açmadan önce bu kuralları okumaya özen göstermek lazım.
Gelelim ufak bir bilgiye daha ;D Burada sanal ortamda birçoğumuz tanışmış olsakda hala tanışmayı beklediğimiz dostlarımız var.Offroad bölümünde 3 tane tehlikeli grup var ;D ;D ;D.Toyotacılar,Landroverciler ve Jeepciler.Bizler araçlarımıza extra aşık 3 grup olarak,amacımız çok sayıda mürit toplamak ;D ;D ;D. Onun için dikkatli olun heran sizi biri kapabilir.Şaka biryana bu üç grup birbiriyle çok hoş bir şekilde sürekli atışırlar sakın yazılanları çok fazla ciddiye almayın. ;D ;D ;D
Gelelim vx100 olayına,çok doğru bir seçim,Antalyada da Ahmet ustamıza(Ahmet07)gösterebilirsiniz. Birde tabiki yetkili servis seçeneği var.Ama şunu unutmayın,yetkili servislerde Landcruiserden anlayan usta Türkiye genelinde 1 elin parmağını geçmez.
Sedat beyinde belirttiği gibi,teknik konular,araç modifikasyonları,gezi fotoğrafları dışındaki sohbetlerimizi burada yapıyoruz.Bu saydıklarımla ilgili bir yazınız olursa konu açabilirsiniz.Ama teknik bilgiye ihtiyacınızda sitede yukarıdaki arama kutusuna aramak istediğiniz konuyla ilgili kelimeyi yazın ve daha önce konu açılmışmı bir araştırın.İnanın ben bile hergün yeni konularla ve bilgilerle karşılaşıyorum.
Offf sabah sabah çok yazdım cümleten hayırlı günler. 8)