Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,873
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

uçakla ne gidicem bende ya hiç sevmem uçak yolculuğunu :D

ege kıyılarında güzel ve sakin bir orta nokta yokmu?

Etiketler

ok, o zaman eskişehir diyordun sen, yada Kürşatın dediği gibi batıda deniz kenarı

cihanülker' Alıntı:
ulen bolu olmaz antalyaya çok ters ve uzak ayrıca yedigöllerde 24 temmuzda kamp yapılmaz acaip kalabalık

Bakkan' Alıntı:
Aynen Ahmet abi sana katılıyorum. Yedi göller nasıl?

Burakçığım orası hafta sonu piknik alanı gibi oluyor birde kamp alanı çok dar ve berbat durumda...ama oralara kadar geleceklerse Taraklı dan yaylalara çıkarız Akyazı sırtları süper yerler...

Tempus' Alıntı:
uçakla ne gidicem bende ya hiç sevmem uçak yolculuğunu :D

ege kıyılarında güzel ve sakin bir orta nokta yokmu?

valla benim bildiğm yok kürşat ama şöylede bir durum var ,bizim grubun kamp yapacağı yerde mutlaka ortam sakin olmalı başkalarının olduğu kalabalıkta rahat edemeyiz , hemde insanlara rahatsızlık vermiş oluruz , antalyada sakin yer çok , ben bu sebebten antalya olsun dedim ,geçen hafta sonı fethiyeye gittik ortam çok güzel ,elektirik var ,duşlar ,restoran ,ama her yer karavan dolu ,yani öyle bir ortama 15-20 araba bir dalsak bizi atarlar kesin gürültüden :D :D :D

ege kıylıları cok zor su an izmir ve cevresi tıklım tıklım, heryer insan dolu cihan hakli o konuda... hatta bu sinav sonuclari falan aciklansin daha da dolar...

abi boşunamı off royd şeysi alıyoruz milletin gidemediği biryerlere gideriz

Uzun zamandır böyle muhabbet dönmüyordu burda. Cihan sen yazmaya başladın şenlendi burası. :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ya bakın sandıklıda çok güzel yerler var , yılka atları yaşıyor ,çok güzel yaylalar var , bir düşünün

fotoğraflara bakıyoruz arabalar üstünde dans eden rus turist kızlar bikinili, bize gelince yılkı atları ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler