Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,261,816

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

a.s
geldim nolmuş
mustafa abi gitmiş gelmiş yazmiş.
arabayi yeniden yapmiş.
zaten yeniydi yok bu olmadi demiş bir daha yapmiş
bitmemiş şunlarida yapacam demiş.
es keza afrika falan yapma bir bentley parasi gider o araca

Ama adam hala kendiyle barişik bak demişki krallarin arabasi toyota bas git bin bas olay bu dostum.

es keza aldim bir lr cektim pederin evinin onune adam evi hevesle yapmiş mermerlerini bilmem nerden getirmiş o mermere damladi iki damla yag ki hayatta çikmaz mermerden nolcakk soruyorum nolcak.
beni hiçmi segmiyosunuz kardeşim adam beni direk vurur. arabayida yakar.

kurşat dostum çok şik duruyor canavar gibi çok iyide iş yapar ama yol diye birşey kalmaz. heleki sen ist trafiginde şehir içide kullaniyosun. sok tak yapma şansin yok. oyle bir ihtimal olsa bende yapacam neticede kapida yatiyor. arada uzun yol yapiyorum birde arazi sehir içine girmiyor araç
ayna maruti işi bozuyor olayi

RedlinE' Alıntı:
a.s
geldim nolmuş
arabayi yeniden yapmiş.

Ama adam hala kendiyle barişik bak demişki krallarin arabasi toyota bas git bin bas olay bu dostum.

es keza aldim bir lr cektim pederin evinin onune adam evi hevesle yapmiş mermerlerini bilmem nerden getirmiş o mermere damladi iki damla yag ki hayatta çikmaz mermerden nolcakk soruyorum nolcak.

kurşat dostum çok şik duruyor canavar gibi çok iyide iş yapar ama yol diye birşey kalmaz. heleki sen ist trafiginde şehir içide kullaniyosun. sok tak yapma şansin yok. oyle bir ihtimal olsa bende yapacam neticede kapida yatiyor. arada uzun yol yapiyorum birde arazi sehir içine girmiyor araç

Müco ben sök tak yapıcam insa turbo yada silverstone lar bostancıda servisde durucak, normalde 33 STT ler takılı kalıcak, istanbul içi off roadda 35 leri takıp kullanabilirim.

otomatikde kullanamazsin. araç elektirikli testere gibi oluyor. durmadan videsle oynuyor. torkunu bulduramazsin. 315 takili bir gri var. o arabadan biliyorum.
yanimdan bir geçti araç ayni hizla gidiyor ama vides degişiyor. araştirdim ogrendim. Çaglarin dedigi gibi ayna mahriti şart kupa işini cozdun hadi ama gerisini napcaksin. sanjumanida degişmen lazim

RedlinE' Alıntı:
a.s
geldim nolmuş
arabayi yeniden yapmiş.

elbete seni çok seviyorum kardeşim :D ama bende öyle bi sorun yok allaha şükür allah nazarlardan saklasın sende varsa altını bezle veya çekeceğin yere önceden bişeler ser bizde çareler tükenmez :D :D :D :D hadi çayı söyledim kalk gel hade

ne toyota ve yag kacagimi
çok uzak çokkk

geçenlerde yag akti dogru ama oda lr bulaşti arabamada akti.
benim on vinç mekanik içi yag dolu kişin golde kalan bir araçi çektim (v8 lr) orda zorlamişim yag kaçirdi. açtik içini alet hiç çalişmadigi için ana kapagin alti pastan karincalanmiş bayram halleti sorun bitti.

bsayil' Alıntı:
abi yarın gelenleri beğenmezsek takas ederiz olmazsa yada geri yollarız onu

seninkide beş bijon dimi serdar abi ben farkında bile değilim valla

Olmaz eniştem olmaz.
TYT lar ile LR lerin aplikasyonları farklı ;)

çağlar' Alıntı:
ben bir tane 33 lastik üzerinde denedim 15-8inch mangels..diğer tarafdada şimdi üstündekiler....... topal oldu araba beğenmedim...
uymasına uyuyor.
usa de 15 e 10 inch kullanan var birkısım...15 jant olacaksa 35 de lastik olmalı...

Bence bunu bidaha düşünün.
Aracın ağırlığı-yüksekliği-lastiğin yanağı hesap edilerek,salınım düşünülmeli.Garip bi şekilde yol çizgisinde sıkıntılar yaşanabilir. ;)

Tempus' Alıntı:
peki normal asfalt ve günlük kullanımda 33 kullanıyorumda, sadece arazi için sök tak lastiği 35 yapsam, Low da kullanırken de ayna maruti ihtiyacı duyarmıyız?

Ya Kürşat valla seni anlamıyorum,niye kaşınıyosun yaa :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,973
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler