Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,264,589
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
Saol Cihan abi, benim önde zaten medium yaya arkada heavy yay var o yüzden ön 3-5 cm alçakdı ya öne de heavy yay kiti getiricem yada 3-5 cm yay altına takoz yapıcam. Şu an sürtmüyor ama arazide artikülasyona girdiğinde sürter bu haliyle

kürşat kupeden 3-4 cm yükselt bitsin bu iş en kolayı 12 adet takoz olması lazım senin arabada , birde alt yürüyene hiç etkilemiyor

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
kürşat kupeden 3-4 cm yükselt bitsin bu iş en kolayı 12 adet takoz olması lazım senin arabada , birde alt yürüyene hiç etkilemiyor

Abi o kadar yükseltmeye gerek bile yok 3 cm yay takviyesi yeticek, kupadan yükseltirsem tamponlar modifiye ister

Kürşad hayırlı olsun.
Benim lastikler hazır mı? ;D
Kaç km yaptın benim lastiklerle?

burakcım iyi akşamlar bak ileriyi düşün direk 35 e geç artık 33 falan olmuyor yahu ;D ;D ;D ;D

Kardeş bana yeter be. Sonrası bana sıkıntı yaratır. Zaten zor yürütüyorum aleti duygusal olarak. :D :D

bsayil' Alıntı:
burakcım iyi akşamlar bak ileriyi düşün direk 35 e geç artık 33 falan olmuyor yahu ;D ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Kürşad hayırlı olsun.
Benim lastikler hazır mı? ;D
Kaç km yaptın benim lastiklerle?

Saol Burak :smiley:

Lastikler hazır, kaç kilometre oldu bilmiyorum ama yaptıkları en uzun yol Bursa - İstanbul arasıydı aracı ilk aldığımda sonrada ağvaya gittim geldim birkaç kere. Uzun gezi yapmadım hiç

Kaç kere patinaj çektin? ;D

Tempus' Alıntı:
Saol Burak :smiley:

Lastikler hazır, kaç kilometre oldu bilmiyorum ama yaptıkları en uzun yol Bursa - İstanbul arasıydı aracı ilk aldığımda sonrada ağvaya gittim geldim birkaç kere. Uzun gezi yapmadım hiç

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,974
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler