Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,188,614
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
hahahaha ;D neyse senin araçlar satılana kadar alenen bu muhabbetleri yapmiyim ;D ;D ;D

tek bildiğim benim minik kuşun maliyeti 50 000 i geçti ;D
;D ;D ;D ;D açık söylüyorum 30 u verene discoyu teslim ederim o durumda

suzi desen sanırım bugün yarın gider zaten

maliyet konusunda haklısın kürşatım ama azcık sık dişini satayım sonra devam ;D ;D ;D

Etiketler

kürşat abiye dikkat edin walla cok tehlıkelı adam 1 gunde dıscoyu 1 gunde suzukıyı sattı dünde 1 gunde 33 lastıklerı sattı ;D ... ben korkuyorum artık ;D

tolgas' Alıntı:
kürşat abiye dikkat edin walla cok tehlıkelı adam 1 gunde dıscoyu 1 gunde suzukıyı sattı dünde 1 gunde 33 lastıklerı sattı ;D ... ben korkuyorum artık ;D

Mesele satmak değil mesele karmı ediyorsun zararmı ;D benim aracıda şimdi 40 000 e satsam bir günde satılır ;D ;D ;D

tolgas' Alıntı:
adamı görmüyormusun ayak üstü bana 10 kağat iteledi vicdansız senden nasıl aldığımı bilmese anlıyacağım ;D ;D ;D ;D ;D valla eline düşmemek lazım

bsayil' Alıntı:
adamı görmüyormusun ayak üstü bana 10 kağat iteledi vicdansız senden nasıl aldığımı bilmese anlıyacağım ;D ;D ;D ;D ;D valla eline düşmemek lazım

ya ne iteledim şimdi araçların maliyet hesaplarına göremi hesap yapıcaz piyasa değerine göremi mesele o ;D

dur bak ben muhabbete gırmedımya daha bnm arabanın pıyasa degerını sölemedi ;D

Tempus' Alıntı:
ya ne iteledim şimdi araçların maliyet hesaplarına göremi hesap yapıcaz piyasa değerine göremi mesele o ;D
biz maliyetine göre yapacağız tabiki ama gene de sen daha iyi bilirsin ;D ;D ;D

üstada karışılmaz

satarken maliyetine satabilen adam yok abi bu off road mevzusunda, varsada helal olsun ;D ama takas yapılırken iki tarafda maliyetini koyarsa ortaya zaten bişey değişmez ha piyasası ha maliyeti. Birisi maliyetini koyarken diğerinin piyasa değerini koymasını isterse o zaman iteleme olur ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
satarken maliyetine satabilen adam yok abi bu off road mevzusunda, varsada helal olsun ;D ama takas yapılırken iki tarafda maliyetini koyarsa ortaya zaten bişey değişmez ha piyasası ha maliyeti. Birisi maliyetini koyarken diğerinin piyasa değerini koymasını isterse o zaman iteleme olur ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D bunu göz önün de bulunduracağımmm ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
ama bu durumda sen fazlaya malettiysen adama ne ;D ;D ;D
aynen asıul adamın ne aradığı önemli hayırlısıııı

satılık suziiiiiii
satılıkkkkkkk disco varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hemde maliyetineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,909
Kaydolan Son Üyemiz
SEZGİNM

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR