Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,049,279
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

hatta suzi de biraz daha satılmazsa onada takacağım ;D ;D ;D

Etiketler

Heytem, makaslari akslarin ustune alinca makaslarin uzerindeki kupeleri soktunuzmu?

Antalya taraflarına araçsız gelip dönüşte suzi yi İstanbul a götürebilecek hayırseverler aranıyorr ;D ;D ;D ;D

mergen' Alıntı:
Aslında şu anda satılamayan bir sürü araç var sitese. Hep beraber toplanıp usta ile toptan anlaşıp araçları yükseltelim hiç değilse çok yüksek ondan satılmıyor deriz
;D ;D ;D abi senin arabanın klimasız oluşu kötü olmazsa ona klima taktıralım ;D ;D

mergen' Alıntı:
Zaten makyaj olsun diye portbagaj yaptırdım birde klima takarsam hepten vazgeçerim satmaktan. Gerçi 1000 tl civarı yanlış bilmiyorsam.

Şükrü bey sen taktırda ben suburbanı satıp alacam senin aracı.))

umutcelikel' Alıntı:
Küpeyle işin yok ki abicim? Bağlantı yerlerini aksın üstüne kaynatıp takıyorsun makas altına

Umut, daha once Heytem makaslarin uzerindeki kupelerle 2,5 inch yukseltmisti, onu iptal ettinizmi anlaminda sormustum

Bakkan' Alıntı:
Sedat bizde yaptırsak mı? ;D

Heytem yaptikca gaza geliyoruz zaten ;D

Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D

hsbasar' Alıntı:
Heytem yaptikca gaza geliyoruz zaten ;D

Ev isini hallettik gibi, birkac gune kadar altinda 60m2 atolyesi olan bir evimiz olacak, bende 9 aydir sanayide yatan FJ40 i eve getirecegim artik.
Bu isin en guzel yani evin arkasi direk arazi ;D
sedat cım hayırlısı olsun