KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
gunaydin arkadaslar,
adamlar vx100 u alip alt tarafi komple degistirmisler,bunu yaparken bircok parca 80 den alinmis,ozel diff. yaptirilmis,6 " yukseltilmis
lastikler 39" filan
Arkadaşlar,
VX100 ün 6. ve 7. koltuklarını kullanmadığım için eve çıkarttım. Taşırken baya bi zorlandım, evde bir tartayım dedim. Tanesi 20 kg.
Bilgilerinize. Fazladan 40 kg taşımaya gerek yok bence.
Arkadaşlar,
VX100 ün 6. ve 7. koltuklarını kullanmadığım için eve çıkarttım. Taşırken baya bi zorlandım, evde bir tartayım dedim. Tanesi 20 kg.
Bilgilerinize. Fazladan 40 kg taşımaya gerek yok bence.
Altan Abi, ağırlığa taktım, herşeyi tartıp hesap çıkartıyorum.
Aracın şoför hariç ağırlığı 2510 kg, teknik olarak izin verilen max.ağırlık 3260 kg.
750 kg ın var yani.
Arkadaşlar,
bir arkadaşım Ankara da grand cherokee bakıyor, bir iki tane bulmuş ama nereye göstereceğini bilmiyor. Özellikle Ankara lı arkadaşların yardımını rica ederim.
Altan Abi, ağırlığa taktım, herşeyi tartıp hesap çıkartıyorum.
Aracın şoför hariç ağırlığı 2510 kg, teknik olarak izin verilen max.ağırlık 3260 kg.
750 kg ın var yani.
Sedat hedefim yükseltme alçaltmayı iptal etmeden arazide kullanmak. Bu ağırlığı geçersem araç yükselmeyecek ve sisteme aşırı yük gelip arızalanacaktır. Bu sebeple araca yapacaklarıma karar veriyorum. Bu ağırlığı geçmeyeceğim. Yani buda demek oluyor ki çelik tampon, port bagaj takmayacağım. En azından bir süre.
hsbasar' Alıntı:
Cihan coktan gecmistir teknik olarak izin verilen agirligi ;D
Sen niye agirliga takildin ki, 2510 kg 40 kg eksiltmek ne fayda saglayacak?