Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,047,676
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

vx 100 un vx 105 e (sabit aks)donusturulmus hali (slee offroad)[attachment=1]

0802_4wd_01_z+toyota_land_cruiser_axle_upgrade+suspension_shot.jpg

Etiketler

günaydın arkadaşlar altan ağabey bunlar ne sabah sabah gözümüz gönlümüz açıldı uyandırdın bizi

günaydınlar......

Erkan kardeş bir kaç 75 resmi koyda afyonumuz da patlasın.

selamlar

gunaydin arkadaslar,
adamlar vx100 u alip alt tarafi komple degistirmisler,bunu yaparken bircok parca 80 den alinmis,ozel diff. yaptirilmis,6 " yukseltilmis
lastikler 39" filan

Arkadaşlar,
VX100 ün 6. ve 7. koltuklarını kullanmadığım için eve çıkarttım. Taşırken baya bi zorlandım, evde bir tartayım dedim. Tanesi 20 kg.
Bilgilerinize. ;) Fazladan 40 kg taşımaya gerek yok bence.

Bakkan' Alıntı:
Arkadaşlar,
VX100 ün 6. ve 7. koltuklarını kullanmadığım için eve çıkarttım. Taşırken baya bi zorlandım, evde bir tartayım dedim. Tanesi 20 kg.
Bilgilerinize. ;) Fazladan 40 kg taşımaya gerek yok bence.
sagol Burak ,
iyi oldu 40 kg, lpg tanki tolere eder fazlasiyla

Altan Abi, ağırlığa taktım, herşeyi tartıp hesap çıkartıyorum.
Aracın şoför hariç ağırlığı 2510 kg, teknik olarak izin verilen max.ağırlık 3260 kg.
750 kg ın var yani.

Arkadaşlar,
bir arkadaşım Ankara da grand cherokee bakıyor, bir iki tane bulmuş ama nereye göstereceğini bilmiyor. Özellikle Ankara lı arkadaşların yardımını rica ederim.

Bakkan' Alıntı:
Altan Abi, ağırlığa taktım, herşeyi tartıp hesap çıkartıyorum.
Aracın şoför hariç ağırlığı 2510 kg, teknik olarak izin verilen max.ağırlık 3260 kg.
750 kg ın var yani.

Cihan coktan gecmistir teknik olarak izin verilen agirligi ;D

Sen niye agirliga takildin ki, 2510 kg 40 kg eksiltmek ne fayda saglayacak?

Yaylar ve amortisörler heavy duty ile değiştiğinde o değerlerde değişir. her bir yay başı 100-200 kiloya kadar tolere edenler var

Sedat hedefim yükseltme alçaltmayı iptal etmeden arazide kullanmak. Bu ağırlığı geçersem araç yükselmeyecek ve sisteme aşırı yük gelip arızalanacaktır. Bu sebeple araca yapacaklarıma karar veriyorum. Bu ağırlığı geçmeyeceğim. Yani buda demek oluyor ki çelik tampon, port bagaj takmayacağım. En azından bir süre.

hsbasar' Alıntı:
Cihan coktan gecmistir teknik olarak izin verilen agirligi ;D

Sen niye agirliga takildin ki, 2510 kg 40 kg eksiltmek ne fayda saglayacak?

Böyle bişey gören var mıydı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-model-toyota-corolla-4x4-stwagon-30233715/detay

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR