KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Burak bende duydum boyle seyleri ama biz balkanlara gittigimiz 3 defender da 20 yas ustuydu. Hic te bir sorun cikmadi.
Millet dunyayi geziyor 20 yas ustu araclarla.
Dinc tutma konusuna bende katiliyorum. Bu konuyu Mustafa abi ilede konustuk.
Defender kullanicilari butun gece arac kullansalar bile uyumuyorlar (uyuyamiyorlar) ama VX100 dekiler derin uykulara daliyorlar diyordu.
35 lastiklerle, İstanbul - Ağva - İstanbul yaptım 185 km civarı çıkıyor yol yaklaşık bizim evden , yazlık arası. ve yolu bilen bilir bazen rampa tırmanıyorsun baze iniş, bazen tek şerit kamyonlar vs,
40 krş lpg yaktım 76 TL lik 40 litre LPG tüketmişim. Muhtemelen otobanda 90-100 km sabit süratle düz yolda 35 krş lara düşücek. 33 le arasında yakıt tüketiminde fark olmadı pek.
Cem rakkamsal olarak fark olması lazım.
Haa ama ne var,hani öyle hissedilir,tahatsız edici bi fark olmıyabilir.
Çünkü gerek çap,gerek ağırlık ve gerekse genişlik büyüdü.Muhakkak bi fark olması lazım.
Ama dediğim gibi çok çok azdır hissedilmiyodur o başka
bugün basit bir artikülasyon testi yaptım, aracımda şu an 3 inc old man emu yukseltme kiti, 315 75 16 lastik ve 3 cm spacer var. Test sonucunda lastikler sorunsuz olarak çamurluğun içindeki yerlerine giriyor.
bugün basit bir artikülasyon testi yaptım, aracımda şu an 3 inc old man emu yukseltme kiti, 315 75 16 lastik ve 3 cm spacer var. Test sonucunda lastikler sorunsuz olarak çamurluğun içindeki yerlerine giriyor.