Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,047,457
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Bakkan' Alıntı:
Böyle bişey gören var mıydı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1989-model-toyota-corolla-4x4-stwagon-30233715/detay

Gecen bir arkadas corollami 4x4 yapabilirmiyim diye soruyordu :smiley:

Etiketler

Sedat bizim fj40 lar yurtdışına çıkabilir mi? 20 yaşından yaşlı araçları bazı ülkeler sınırdan almıyor diye bişey duymuştum.

burak kardeşime katılıyyorum dinç tutar öldürmiyen kurşun diriltirmiş demiş atalarımız ;D ;D ;D ;D

Bakkan' Alıntı:
Sedat bizim fj40 lar yurtdışına çıkabilir mi? 20 yaşından yaşlı araçları bazı ülkeler sınırdan almıyor diye bişey duymuştum.

Burak bende duydum boyle seyleri ama biz balkanlara gittigimiz 3 defender da 20 yas ustuydu. Hic te bir sorun cikmadi.
Millet dunyayi geziyor 20 yas ustu araclarla.

Dinc tutma konusuna bende katiliyorum. Bu konuyu Mustafa abi ilede konustuk.
Defender kullanicilari butun gece arac kullansalar bile uyumuyorlar (uyuyamiyorlar) ama VX100 dekiler derin uykulara daliyorlar diyordu. :smiley:

Eminim FJ40 da dinc tutar ;D

35 lastiklerle, İstanbul - Ağva - İstanbul yaptım 185 km civarı çıkıyor yol yaklaşık bizim evden , yazlık arası. ve yolu bilen bilir bazen rampa tırmanıyorsun baze iniş, bazen tek şerit kamyonlar vs,

40 krş lpg yaktım 76 TL lik 40 litre LPG tüketmişim. Muhtemelen otobanda 90-100 km sabit süratle düz yolda 35 krş lara düşücek. 33 le arasında yakıt tüketiminde fark olmadı pek.

cemtascioglu' Alıntı:
evt benımkıde fark etmedi kursat 33 35 arası fazla bır yakıt sarfiyatı yok

Cem rakkamsal olarak fark olması lazım.
Haa ama ne var,hani öyle hissedilir,tahatsız edici bi fark olmıyabilir.
Çünkü gerek çap,gerek ağırlık ve gerekse genişlik büyüdü.Muhakkak bi fark olması lazım.
Ama dediğim gibi çok çok azdır hissedilmiyodur o başka ;)

bugün basit bir artikülasyon testi yaptım, aracımda şu an 3 inc old man emu yukseltme kiti, 315 75 16 lastik ve 3 cm spacer var. Test sonucunda lastikler sorunsuz olarak çamurluğun içindeki yerlerine giriyor.

[attachment=1]
[attachment=2]

lx3.jpg

lx4.jpg

Tempus' Alıntı:
bugün basit bir artikülasyon testi yaptım, aracımda şu an 3 inc old man emu yukseltme kiti, 315 75 16 lastik ve 3 cm spacer var. Test sonucunda lastikler sorunsuz olarak çamurluğun içindeki yerlerine giriyor.

[attachment=1]
[attachment=2]

bi tur bineyim ....

güzel araç ne diyim..kazasız belasız kullan..
bende 3-4 bin km.yaptım bu aralar.120 ortalama ,klimalı 375-400 kuruş arası km.de ..

çokta fark olmamış 35 le ozaman.

lexus olmazsa olmazım uzun zamandır ;D ;D

IMG_0620.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.