Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,012,644

Etiketler
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Faruk beni anmış ;D ;D ;D ;D ;D ondan öyle oldu kardeşim..

Abimi iyi hakde anarım tabi..Yahu köprüden araç geçişi zaten yasakmış tabelası var üzerinde..

ahmet abi aracın kralı sende,bir şikayetin yoktur umarım..

Çağlar ortağım bak işaretlediğim yerdeki müşür gibi sensör gibi zimbirtidan lazım bana kırılmış japonla yapıştırmışlar hortumun geçtiği yeri adı nedir neye yarar bilmiyorum ama bir hava hortumu takılıyor

[attachment=1]

Toy's 004.jpg

Tempus' Alıntı:
Çağlar ortağım bak işaretlediğim yerdeki müşür gibi sensör gibi zimbirtidan lazım bana kırılmış japonla yapıştırmışlar hortumun geçtiği yeri adı nedir neye yarar bilmiyorum ama bir hava hortumu takılıyor

[attachment=1]

:eek: :eek: Senin arabada supercharger mi var?

altay41' Alıntı:
80 i unut abi,diesel bulursan ok,benzinli uzer

abi nesi üzer müconun dizelden az yakıyor benimki nerdeyse, o turbo değiştiriyor 4000 tl filan ;D adam şehirler arası gidemiyor masraf çıkmasın diye ;D

Tempus' Alıntı:
ohoo bilmiyormuydun sen ;D ;D ;D

Yeme şimdi bizi :D :D hem lpg hem supercharger fantazi olur biraz, intenetten foto koymayalım kardeşş hemde Fotoğrafçı olacaksın insan kendi motorunun fotosunu çekerde koyar, parçayıda yakından çeker hiç değilse :D :D :D

discovery-V8' Alıntı:
Yeme şimdi bizi :D :D hem lpg hem supercharger fantazi olur biraz, intenetten foto koymayalım kardeşş hemde Fotoğrafçı olacaksın insan kendi motorunun fotosunu çekerde koyar, parçayıda yakından çeker hiç değilse :D :D :D

hahahahaha ;D abi çekicekdim unuttum netten bulduğum kadarıyla işte biz yakıtı düşürmeye çalışıyoruz ne chager i ya gücümüz yetiyor fazla fazla drag mi yapicaz ;D ;D

altay41' Alıntı:
VX100lc arkadas sizi de taniyabilirmiyiz

Selamlar,

Ben TOYOTA'yı bu site sayesinde tanımış, 2000 Model VX100 ile başlamış, halen de VX120 (Prado) ile devam eden bir arkadaşınızım.
VX100LC oradan kaldı. :smiley:
Bu siteden ve sizlerden çok değerli şeyler öğrendim.
Henüz hiç kimse ile yüz yüze tanışma fırsatı bulamadım için muhabbette ortak olamıyorum ama ilgiyle takip ediyorum :smiley:
Ancak Çorum'a yolunuz düşerse mutlaka sizlerle tanışmak isterim.
Bizimde arkadaşlar ile bir araya geldiğimiz, çeşitli etkinlikler yaptığımız bir derneğimiz var. Bu vesile ile onuda tanıtmış olayım.
Bu başka konu başlığı altında tekrar açamayı düşünüyorduk zaten.
Bizimkisi daha çok günübirlik aile gezileri. Daha tam anlamıyla da organize olamadık zaten.
Bir türlü işe ara verip, kendimize vakit ayırmayı beceremiyoruz :smiley:

Derneğimiz web sitesi
http://www.hattusha.net/index.html
Ayrıca bir kaç resim
[attachment=1]
[attachment=2]

TYT2.jpg

DLF_5340.jpg

VX100LC' Alıntı:
Selamlar,

Ben TOYOTA'yı bu site sayesinde tanımış, 2000 Model VX100 ile başlamış, halen de VX120 (Prado) ile devam eden bir arkadaşınızım.
VX100LC oradan kaldı. :smiley:
Bu siteden ve sizlerden çok değerli şeyler öğrendim.
Henüz hiç kimse ile yüz yüze tanışma fırsatı bulamadım için muhabbette ortak olamıyorum ama ilgiyle takip ediyorum :smiley:
Ancak Çorum'a yolunuz düşerse mutlaka sizlerle tanışmak isterim.
Bizimde arkadaşlar ile bir araya geldiğimiz, çeşitli etkinlikler yaptığımız bir derneğimiz var. Bu vesile ile onuda tanıtmış olayım.
Bu başka konu başlığı altında tekrar açamayı düşünüyorduk zaten.
Bizimkisi daha çok günübirlik aile gezileri. Daha tam anlamıyla da organize olamadık zaten.
Bir türlü işe ara verip, kendimize vakit ayırmayı beceremiyoruz :smiley:

Böyle olmaz ama toyota buluşmalarına, gezenbilir buluşmalarına bekleriz, yüzyüze tanıştıkmı biz ömür boyu dost kalıyoruz :smiley:

Derneğimiz web sitesi
http://www.hattusha.net/index.html
Ayrıca bir kaç resim
[attachment=1]
[attachment=2]

Mutlaka katılacağız. :smiley:

Bizlerde sizleri Çorum'a bekliyoruz.
Böyle kuru kuru çağırmak olmaz ama :smiley:

http://www.lexuspartsnow.com/components/1998-lexus-lx450~vacuum-piping-17-08-1082.html

bu sanırım

VX100LC' Alıntı:
Mutlaka katılacağız. :smiley:

Bizlerde sizleri Çorum'a bekliyoruz.
Böyle kuru kuru çağırmak olmaz ama :smiley:

geçen sene amasyada askerlik yapmıştım bak bilsem uğrardım :smiley: ama ben samsuna senede bir gidiyorum nerdeyse yolum üstünde uğrarım mutlaka :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,057
Kayıtlı Üye Sayımız
166,804
Kaydolan Son Üyemiz
huseyin.sami.sari@gm

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR