Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,012,644
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
geçen sene amasyada askerlik yapmıştım bak bilsem uğrardım ama ben samsuna senede bir gidiyorum nerdeyse yolum üstünde uğrarım mutlaka

Çok memnun olurum.
En azından bir çay ikram ederiz

Etiketler

Gönüllü turızm ve memleketinizi tanıtım faaliyetinizden dolayı sizi tebrik ederim başarılar dilerim. Ayrıca grubunuz maaşallah sağlam 'a benziyor İnşallah birgün tanışma fırsatı buluruz . Keyfli geziler dilerim.

Farukcuğum seni her zaman anıyoruz zaten, ah birde yakın olsak tadına doyum olmaz orada çete tamam.
Yasak tabelası ters yönde yahu geçince gördük
60 dan çok memnunum 6 senedir bende bugüne kadar tek bir sorun çıkarmadı çok şükür. FJ 40 dan başladım 60 oldu şöyle iyi bir 80 çıksa kısmete düşüneceğim artık veya 1 sene daha bekleyip 100 e doğru geçerim diye geçiyor aklımdan .

yavuz-çelikel' Alıntı:
kürşad süper şarj var diye araç fazla yakmaz.

nasıl yakmaz abi, daha fazla hava basınca motora yanma için daha fazla yakıt çeker ve daha fazla güç üretir. diilmi?

Tempus' Alıntı:
nasıl yakmaz abi, daha fazla hava basınca motora yanma için daha fazla yakıt çeker ve daha fazla güç üretir. diilmi?

yakıtı daha fazla havayla sıkıştırdığın için daha fazla güç elde edersin. aynı güç sana yetiyorsa yakıtı kıstınmı yada gaza az bastınmı otomatikman yakıt tasarrufu olacaktır.

yavuz-çelikel' Alıntı:
yakıtı daha fazla havayla sıkıştırdığın için daha fazla güç elde edersin. aynı güç sana yetiyorsa yakıtı kıstınmı yada gaza az bastınmı otomatikman yakıt tasarrufu olacaktır.

abi yakıt tasarrufu için super charger taktım desen millet güler be ;D ;D ;D 1500 deviri filan geçmeden kullanmak lazım heralde o zaman

Tempus' Alıntı:
abi yakıt tasarrufu için super charger taktım desen millet güler be ;D ;D ;D 1500 deviri filan geçmeden kullanmak lazım heralde o zaman

milleti boşver.. süperşarj devamlı basınç üretir.turbo gibi bekleme zamanı yoktur.vw golflerde hem süperşarj hem turbo var biliyorsun, ikisinin yeri ayrı

yavuz-çelikel' Alıntı:
milleti boşver.. süperşarj devamlı basınç üretir.turbo gibi bekleme zamanı yoktur.vw golflerde hem süperşarj hem turbo var biliyorsun, ikisinin yeri ayrı

hımmm valla sen benden iyi bilirsin bu mevzuları ne diyorsan öyledir. Burda super charger taktıkları bir CJ var sürekli sorun çıkartıyor ama conta keçe dayanmıyor

Tempus' Alıntı:
hımmm valla sen benden iyi bilirsin bu mevzuları ne diyorsan öyledir. Burda super charger taktıkları bir CJ var sürekli sorun çıkartıyor ama conta keçe dayanmıyor

standart pistonlarla takmışlardır. yatakda dayanmaz o cj ye. sıkıştırma oranı az olması lazım. 7/1 max 8/1.8.5- 9 luk pistonlarla iş çuvallar.

biri benle ugraşmiş gene aracin uzerındekı camurlari temizliyim gene bari
dostum benım bazi degiştirmelerim aciliyeti olmayan degişmesemde olan seyler ki suat ustaya sorabılırsın turbo basıyordu. ama degişince daha bir farkli oldu araç ki iyikin degişmişim dedim.
senın aracin benimkinden az yakmasi olayına gelince dicek laf yok oyle dıyosan oyledır.
benım araç ay yaksin diye ugraşmiyorum aslinda araç ikinci hatta ucuncu araç geziden geziye çikiyor yada arada hava almaya çikariyorum. bir senede 8 bin yapmişim. bu sene o kadarda olmaz. Varsin yaksin yakmişiyla yakmamişi arasinda 300 500 oynar senede gaza oturdummu onundeki egim olçerde iki diş kafa kaldiriyo ya o bana yeter.

Olabilir Serkan, vakit yaklaşsın daha net konuşuruz. İş durumu ve yola çıkış saati etkileyebilir.

pandipieri' Alıntı:
bu geziye buyuk olasilik ben de gelirim... burakcim olmazsa sen izmire gelirsin buradan gideriz ne dersin?