Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,010,711
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
sağolun arkadaşlar.

ali darısı başına..

Sağol abi çok şükür benimde bir oğlum var 3,5 yaşında [attachment=1]

adsız.jpg

Etiketler

haset oldum yok ki bu bilgisayarda kızımın resmi atayım şuraya böbürleneyim bende :smiley:
ali iyi çok şükür 5. ayın içinde artık her geçen gün zorluyor bizi :smiley:

ilkakdeniz' Alıntı:
haset oldum yok ki bu bilgisayarda kızımın resmi atayım şuraya böbürleneyim bende :smiley:
ali iyi çok şükür 5. ayın içinde artık her geçen gün zorluyor bizi :smiley:

tam bende onu diyecektim koy bi resim nazarımız değmez diye :D

bu arada arkadaşlar kızmayın ha muhabbetbaşlığını çocuk bahcesine cevirdiniz diye , tazeyiz daha ne yapalım ;D ;D

çağlar' Alıntı:
sağolun iyi dilekleriniz için arkadaşlar.
ibrahim 4 aya yakın oldu..

erkan amcası senle takılırsa zaten ayvayı yedik tekiladan ,,sac kavurmadan kafayı kaldıramaz çocuk ;D ;D

Daha iyi ya,Toyota gibi babanın Toyota gibi oğlu olurmuş :D :D
;D Bişey olmaz o tosuna maşallah,TYT havası alan çocuk gürbüz olur ;D ;D ahahaha ulan ne demekse ahahaha nasılda saçmaladım ama ;D ;D

masallah cocuklar topac gıbı allah nazardan korusun

barborosum ben konustum erkanla persembe aksamından gelıcez ınsallah cok ozledım o koyu ve dagları bıde orda donen kuzu acayıp zecbettı be one yaaaaaaa ondanda yapıcazmı yaw

cemtascioglu' Alıntı:
masallah cocuklar topac gıbı allah nazardan korusun

barborosum ben konustum erkanla persembe aksamından gelıcez ınsallah cok ozledım o koyu ve dagları bıde orda donen kuzu acayıp zecbettı be one yaaaaaaa ondanda yapıcazmı yaw
ne istersek yaparız kardeşim bir arada ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,802
Kaydolan Son Üyemiz
gandac35

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR