Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,196
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cihanülker' Alıntı:
hadi diyorum bak kıvırma ,sonra çok ağlarsın pişman olursun demedi deme

abi ölüyorum gelmek için zaten, şüphen olmasın ama benim için doğru zaman değil, suriye azerbeycan, balkanlar, iran filan bitirip kısa menzilleri sonra uzun menzile geçmek daha mantıklı bana, zaten askerlikden sonra yeni yeni işleri toparlıyorum stokları erittim. Sen git gel artık deneyimlerinle bizde senin izinden gideriz napalım

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
sağol kardeşim bakalım allahtan bir aksilik çıkmassa 9 kasım gibi yola çıkacağız inşallah

Cihan iyi yolculuklar, hayırlısı ile git gel..

Gitme seneye birlikte gideriz 3 araba ;D ;D ;D

çağlar' Alıntı:
babalar iyi akşamlar cümleten.

Sizede iyi akşamlar,
Hayırlısı olsun yeni aracınız,o araç için çok düşündümde kısmet olmadı.Kilometresi kafama takıldı.
Tabi siz daha iyisini bilirsiniz.Umarım sıkıntı olmaz

sağolasın enişte,,, darısı başına ;D

altan abi 400 binde heryer boyalı demiş ama aletle baktım ben boya yok arabada,ön kaput güneş yanığı hatta.300 binde arac.

aynısımı bahsettiğimiz bilmiyorum ama,arabayı inceledim ufak tefek kozmetik ve bakım dışında hiç işi yok.hatta 160-180 geldim istanbuldan ceylan gibi sekiyor ;D ;D

hayırlısı altan abi muhtemel diğer 80 le karıştırdı herhalde ;D

becasse' Alıntı:
Sizede iyi akşamlar,
Hayırlısı olsun yeni aracınız,o araç için çok düşündümde kısmet olmadı.Kilometresi kafama takıldı.
Tabi siz daha iyisini bilirsiniz.Umarım sıkıntı olmaz

sağolun oğuzhan bey.

piyasada gördüünüz tüm 80 kasalar zaten 200 binin üzerindedir.hatta bunların yarıdan fazlası 300 bin üzeridir. ;D

benzinle binilmiş ,yağına suyuna bakılmış bir toyotada 300 orta yaş sayılır bana göre..aracı alırken çalışmasından zaten hoşnut olarak aldım,ama otobanda özelikle sıkıştırdım, ne bir terleme ne bir aksama . neyse zaten aracı almadan evvel araçla başbaşa 4 saat geçirdim fizibilite için çok yeterli oldu bu ;D ;D ;D

Caglar,
biz o araca baktik Mesut arkadas icin,sase no suyla servise sorduk,aracin km si iki kez dusurulmus dediler 1.de 200.000 iken sifirlanmis,ondan sonra bir 100 bin daha dusurulmus haliyle 130 bin falan yazmislardi,boya konusunda da servis yapilanlari soylemisti tam hatirlamiyorum,fakat
arac hakikaten cok temiz di,biz detaylara girmedik km yuksek diye,
neyse hayirli olsun sen isini bilirsin,tepe tepe kullanin

Kazasız,belasız inşallah.