Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,196

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

bsayil' Alıntı:
ankara oldu çağlar aldı aracı ;D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-vx80-land-cruiser-31818693/detay

Hayırlı olsun Çağlar bu arada nice nutlu yıllara. Hediyemi oldu ne bu toyota :smiley: ;) :D 8)
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62204.new#new

Herkeze hayırlı cumalar.

RedlinE' Alıntı:
artissss şafakmiş
giden var gidemeyen var.

peluşş m3 taktical gelmiş. napcazz

Gelemiyenler çatlasın ;D
Şaka bi yana ,gelip zorla ben alıcam bu gidişle de dur bakalım,hele bi çarşamba olsunda ;)

m3 sorusuna gelince.Bu nasıl bi sorudur allaaan çatapatçısı ;D
Müco düşünme direk kapatılım bak.Bu işin Ferrari'si bu,bundan ötesi yok ;)

Günaydınlar....
Erkan ...2 ay önce de konuşmuştuk biliyorsun...M3 takt.vardı zaten.ben slug combo alırken sana da bahsetmiştim.karaköy baretta-komando av, Bekir abide..4.000 küsurdu..elim gitti gitti geldi..yutkundum... ;D

olcaytogezer' Alıntı:
Günaydınlar....
Erkan ...2 ay önce de konuşmuştuk biliyorsun...M3 takt.vardı zaten.ben slug combo alırken sana da bahsetmiştim.karaköy baretta-komando av, Bekir abide..4.000 küsurdu..elim gitti gitti geldi..yutkundum... ;D

Abi biliyosun,bu işin Nirvana'sı onlar.
Benim elim hep gidiyoda,cebim hiç gitmiyo abiii ;D
Bari Müco alsın :D

Fazla kalmamış, Antalya kampından sonra ciddi hazırlanman lazım. tavsiye fiziksel olarak da dinlen, uyku depola, bünyeyi güçlendirici destekler kullanmanda (gıda, vitamin gibi) fayda var. Bizim arkadaş motorla Katmandu yaptı, son hafta paso uyumuştu. Oralarda ihtiyacın olacak.

cihanülker' Alıntı:
sağol kardeşim bakalım allahtan bir aksilik çıkmassa 9 kasım gibi yola çıkacağız inşallah

cihanülker' Alıntı:
arkadaşlar kasım ayında bendeniz ,katmanduya doğru kaçar

Aaa iyi yaa,yakın yermiş çabuk gidip gelirsin artık,hadi hızlı gitme acele etme emi ;D ;D

Hadi hayırlı olsun yoldaş :D
Senin ve ekip arkadaşların adına çok sevindim :smiley:

Bakkan' Alıntı:
Fazla kalmamış, Antalya kampından sonra ciddi hazırlanman lazım. tavsiye fiziksel olarak da dinlen, uyku depola, bünyeyi güçlendirici destekler kullanmanda (gıda, vitamin gibi) fayda var. Bizim arkadaş motorla Katmandu yaptı, son hafta paso uyumuştu. Oralarda ihtiyacın olacak.

aynen burak ,yavaş yavaş acele etmeye başlayacağım artık bir hbr daha bekliyorum oda olumlu olursa tam süper olacak bakalım

biz antalyaya gitmek için 3 kere düşünüyoruz adam katmandu diyor ya ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR