;D ;D ;D dedim dedim bir daha senin sözünden çıkmam ;D ;D ;DRedlinE' Alıntı:Barboras kardeş bile bile lades oldun hiç kusura bakma sana adam dediki bunu biz geri gorurelim. Sen yok kalsin yapariz dedin dimi dedin. şimdi şemşiyeee
RedlinE' Alıntı:Gokhan abi sanayide sikintin olmamasi güzel ama bir sanayiye gidip parça arayip usta peşinde koşup arabasiz kalmak var.
birde gidip ustayla makara yapip çay içmek var.
lütfen yanii
doğan66' Alıntı:gökan kardeş naber ben istanbuldayım motor bekliyorum
olcaytogezer' Alıntı:ara sıra gelmak lazım demekki....biz çayı bile zor buluyoruz ;D ;D
cihanülker' Alıntı:kurban bayramında kısmet ise ordayım 10 gün ,istanbul grubu ile bir kamp atalım bakalım nasıl oluyormuş istanbul kampları
Tempus' Alıntı:al işte 7-9 ekim İzmir balcovada bir otelde çekime çağırıyorlar![]()
cemtascioglu' Alıntı:uzman gorusunu ben soylıyeyım araba kıralıyet arabası yanı 10 numara
;D bu arada ben persembeden erkan kankamla yola cıkıyorum yanı olmez kalmazsak cuma sabahı ahmet abıdeyım cıhanım ben aramadım ahmet abıyı cadırı yapıyordur ınsallah yoksa senle aynı cadırda uyuruz ;D ;D
Tempus' Alıntı:yok ben gelicem %80, işi kabul etmedim Antalya tayfasının canı saolsun ;D ;D ;D ama gideceğim otel spa oteldi 2 gün full masaj , sauna, açık büfe , artık bunları cihana biden bekliyorum ;D ;D ;D
ya ankara ya antalya şükrü abimergen' Alıntı:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-vx80-land-cruiser-31818693/detay
Bu güzellik kime veya nereye gitti bilen var mı?