Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,084
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
zaten yakında kim araba alıcak olursa barbarosa danışıcak hepsini denedi diye ;D ;D ;D
bu masaj fonksiyonuda senin için iki tur at 45 dakka thai masajı gibi gelir ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

Tempus' Alıntı:
vx80 i satip fj 70 mi alsam ne yapsam şuna bak ya :smiley: Heytem abi sen mutlaka izle :smiley:

http://www.facebook.com/notifications.php#!/video/video.php?v=10150266642820207

Toyota'dan fazla anlamam ama off-road için en uygun kasası bu gibi geliyor bana. Aret satıyordu yeşil FJ70'ini, düşünürsen...

nkurtkaya' Alıntı:
Ben Cuma gününe biletimi aldım sabah erken Antalya'dayım :smiley:

Oooooo Nejat geliyormusun kardeş..???.... Bu gün senin arayıp durduğun bir araca teklif attım bakalım hayırlısı......

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Oooooo Nejat geliyormusun kardeş..???.... Bu gün senin arayıp durduğun bir araca teklif attım bakalım hayırlısı......

selamlar

Geliyorum, geliyorum. Hangi araç bu? Hiç haber vermiyorsun :mad:

RedlinE' Alıntı:
Farkindayim....

sayayiden uzak kaldin can sikintisi Allah cezani verecek haberin yok .
sanayiden uzak kalmasına gerek yokki kapı gibi kardeşi var burda sıkıldımı alsın disco yu kendiliğinden hooop sanayiye gidiyor zaten otomatik pilotlu mübarek ;D ;D ;D

gokhanlro' Alıntı:

selamlar

milletçöktü birader şuanda çarpışıyorlar

RedlinE' Alıntı:
Farkindayim....

sayayiden uzak kaldin can sikintisi Allah cezani verecek haberin yok .

Mücahit ...yok be sanayiden yine uzak kalamıyoruz her hafta Ahmet ağbinin arada yoklama veriyoruz nasılsa ;D

Bide bu konuda şanlıyız bence Kutu dediğiniz aliminyum kapaortacısı "dereli Ali" mekanik ustası "Hasan Kola ve Durali" yaşadıktan sonra pek sanayide sıkıntımız olmaz,,,, bu bahsi geçen araç mekanik kardeşim "arazi arabası"

selamlar

gokhanlro' Alıntı:
Benimde dün akşam haberim oldu, burnumuzun dibinde haberim yoktu ???

Yeşil 90 kasa mı? O orijinal V8 değil, devşirme. Disk fren var mı dikkat etmek lazım.

Barboras kardeş bile bile lades oldun hiç kusura bakma sana adam dediki bunu biz geri gorurelim. Sen yok kalsin yapariz dedin dimi dedin. şimdi şemşiyeee

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR