Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 995,196
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Araçlari yolda gördum. biri saglam bir hatunun altinda digeri park halindeydi.
Hatunlu olana yanaşiyip ben buna hastayim dicek gibi oldum. Sonra dedim kaşinmaaa bitirim birşey çikar.........

Etiketler

Kadir inanırında gri bir vx80 i var ben gördüm şöförü kullanıyordu o arkada ;D
2 tane gri vx80 bende biliyorum arazi görmemiş, ama müşteri oldum çok istediler, tok satıcı

iyi iyi bana sıra gelene kadar çıkar onlar piyasaya panik yapmıyayım boşuna ;D ;D ;D ;D ;D ;D

RedlinE' Alıntı:
olcay abi
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://www.yazicilarav.com/resim/tufek/m3super90tack.jpg&imgrefurl=http://www.yazicilarav.com/tufek.php%3Fsayfa_no%3D15&usg=__5hT8DKtil1iiEKEnjmRf-eaul9c=&h=66&w=340&sz=5&hl=tr&start=18&zoom=1&um=1&itbs=1&tbnid=MResJz75Y5rBUM:&tbnh=23&tbnw=119&prev=/images%3Fq%3Dm3%2Bsuper%2B90%2Btactical%26um%3D1%26hl%3Dtr%26sa%3DN%26tbs%3Disch:1

eger buysa orda duran evrak hazir p.tesi gidiyim o fiyata iki takla atarim en paçalisindan
evet budur....halen duruyor mu bilmem ama p.tesi sorabiliriz....internetten telefonlarını al bir sor....Komando Av yazınca çıkıyor...merkez Balıkesir..İstanbul telefonları da var...Bekir Coşguntuna..ismimi verebilirsin...irtibat kuramazsan Kürsad'dan telefonumu al, haberleşelim....trap fişeklerini de onlardan alıyorum...bulabildiklerimin en ucuzları...aklında olsun...

altan abı 12 v benımkı yanı 165
24 olması lazım 201 ıcın
aslında aklımdakı son proje ıntercolıng takmak o zaman benım makınede 200 cıvarları olur. ama o son nokta ondan sonra yapacak bırsey kalmıyo satmam gerekecek.

yesil balatalarım geldı orj toyota :smiley:
termıkgeldı benımkı devamlı calısıyo yada ılk devresı devamlı calısıyo tam gaz donmuyor ama ellede tutulmuyo rolantıdeyken araç hıc hararet yapmadı sımdıye kadar ama naptımm gelsın orj termıkk oda geldı.
gerıye bır tek sajman kalmıstı onunda takımını getırıyorum kısa acarım onuda bır o kaldı onuda acınca rahatlıcam.

olcay abı buysa super komandoya ben telımı vermıstım hazıranda gelecektı ama gumruk sorunları vardı. benımde para sorunum zaten bır balıkesır bırde trabzon getırıyor bu aletı p.tesı arıyım ama o dedıgın rakam cok ıyı

Muhabbet köşesini yeni keşfettim ;D ;D

Hele 650-660 sayfayı bi okuyayım.. ???

Hoş bulduk Altan bey..

Bu arada İsmim İsmail..Kocaelinde (karamürsel ) ikamet etmekteyim.

Buraya giren bir daha çıkamıyormuş.. :D duydugum dogru mu acaba ;D ;D

mdr' Alıntı:
Hoş bulduk Altan bey..

Bu arada İsmim İsmail..Kocaelinde (karamürsel ) ikamet etmekteyim.

Buraya giren bir daha çıkamıyormuş.. :D duydugum dogru mu acaba ;D ;D
giriş kapısını genelde açık bırakıyoruz ismail bey ama çıkışmaalesef kapalı ;D ;D ;D

fena grip oldum yahu, kulaklarımda çınlama var , böbreklerim ağrıyor bu grip gittikce geliştiriyor kendisini her sene daha beter

Size birde arazide selam durma fotografı çektim ;D ;D ;D

[attachment=1]

IMG_1516.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,052
Kayıtlı Üye Sayımız
166,794
Kaydolan Son Üyemiz
fuatkollayan

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR