Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,084
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

İyi akşamlar arkadaşlar..

Nihayet....600 küsür sayfayı tek tek inceledim ;D ;D inanın gözlerim çinli gibi .. oldu..

Bakıyorum da...neredeyse 4 ay önce 2 arkadaşımıza elbirligi ile yardımlaşarak vx80 -vx100 alınmasına yardım etmişsiniz..Dayanışma bu...

Ben de aranıza katılmak için can atıyorum..Daha önce bu topikteki arkadaşlarımdan bazılarına özelden yazarak yardım istedim.Sagolsunlar cevap verdiler..

Şimdi bunu herkesin bilmesi ...yardım etmesi açısından yazıyorum.İzmit-Karamürselde oturuyorum.Bir firmada çalışıyorum.45 li yaşlardayım.
Aklımda vx80 var...Bunu gerçekleştirmek için öncelikli bildiginiz (hatta satarsanız kullandıgınız araç ;D) aracı almak benim için öncelikli..

Eger vx80 olmazsa ikincil tercihim vx100 olacak...ama illaki L.C ;D ;D

bu işe bi el atıverin arkadaşlar.. ;D ;D

Etiketler

İsmail bey bende sizin fotoğraflarınızı izledim geçen gün. Gerçekten çok başarılılar, özellikle HDR ler hoşuma gitti, genelde HDR sevmem ama
Elinize sağlık.

İsmail bey elimizden geleni yaparız zevkle hoşgeldiniz şimdiden

İsmail bey hoş geldiniz umarım gönlüze göre bir araç bulursunuz ;D

RedlinE' Alıntı:
cem senın alişikolman lazim dısco 2 yokmu sende kocaa maslakla tanişmişsindir bir erkandanmi esirgiyosun. aaaa

ha ha ha sendıyorsunkı ben toyotamla sanayıye hıc gıtmıyorum oylemı bende yedım ne senın araba sıfır km 2010 modelmı hıcmı eskımıyor bırak bu ıslerı gerceklerı soyle ;D

Yo sanayiye gidiyorum. ama kil tuy işlere kaşintim geçiyor. tedavi oluyorum geliyorum.

bi tane vx 100 aldım ama lpg taktırmam gerekiyor GALBA!http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62412.new

hsbasar' Alıntı:
İsmail bey bende sizin fotoğraflarınızı izledim geçen gün. Gerçekten çok başarılılar, özellikle HDR ler hoşuma gitti, genelde HDR sevmem ama
Elinize sağlık.

Çok teşekkürler Sedat bey,

elimden geldigince fotografla ilgilenmeye çalışıyorum. ;D .Her etkinlikte normal görev bana düşüyor bundan dolayı.. ;D
L.C sever olarak desenize 2 fotograf tutkunu oldu.Yanılmıyorsam Çaglar bey yada Kürşat bey de. ;D.
Bende Nikon d80 tam set...ve kuş içinde Canon 40D+400 mm var.
Son zamanlarda ornito(kuş) ile fazlası ile ilgileniyorum.Onun içinde 4*4 bir yerde bana iki amaca da hizmet eder oldu.
Normal aracın çıkmayacagı,gitmeyecegi yere onunla gidiyorum. ;D

XXSİLVERADOXX' Alıntı:
bi tane vx 100 aldım ama lpg taktırmam gerekiyor GALBA!http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=62412.new

Haydaaa,ne zaman aldın abi yaa
Hayırlı olsun abi,desene bi canavar daha geliyor ;D