KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Nihayet....600 küsür sayfayı tek tek inceledim ;D ;D inanın gözlerim çinli gibi .. oldu..
Bakıyorum da...neredeyse 4 ay önce 2 arkadaşımıza elbirligi ile yardımlaşarak vx80 -vx100 alınmasına yardım etmişsiniz..Dayanışma bu...
Ben de aranıza katılmak için can atıyorum..Daha önce bu topikteki arkadaşlarımdan bazılarına özelden yazarak yardım istedim.Sagolsunlar cevap verdiler..
Şimdi bunu herkesin bilmesi ...yardım etmesi açısından yazıyorum.İzmit-Karamürselde oturuyorum.Bir firmada çalışıyorum.45 li yaşlardayım.
Aklımda vx80 var...Bunu gerçekleştirmek için öncelikli bildiginiz (hatta satarsanız kullandıgınız araç ;D) aracı almak benim için öncelikli..
İsmail bey bende sizin fotoğraflarınızı izledim geçen gün. Gerçekten çok başarılılar, özellikle HDR ler hoşuma gitti, genelde HDR sevmem ama
Elinize sağlık.
ha ha ha sendıyorsunkı ben toyotamla sanayıye hıc gıtmıyorum oylemı bende yedım ne senın araba sıfır km 2010 modelmı hıcmı eskımıyor bırak bu ıslerı gerceklerı soyle ;D
İsmail bey bende sizin fotoğraflarınızı izledim geçen gün. Gerçekten çok başarılılar, özellikle HDR ler hoşuma gitti, genelde HDR sevmem ama
Elinize sağlık.
elimden geldigince fotografla ilgilenmeye çalışıyorum. ;D .Her etkinlikte normal görev bana düşüyor bundan dolayı.. ;D
L.C sever olarak desenize 2 fotograf tutkunu oldu.Yanılmıyorsam Çaglar bey yada Kürşat bey de. ;D.
Bende Nikon d80 tam set...ve kuş içinde Canon 40D+400 mm var.
Son zamanlarda ornito(kuş) ile fazlası ile ilgileniyorum.Onun içinde 4*4 bir yerde bana iki amaca da hizmet eder oldu.
Normal aracın çıkmayacagı,gitmeyecegi yere onunla gidiyorum. ;D