Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,002,084

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

mdr' Alıntı:
Sedat bey,Kürşat bey,Mücahit bey,Barbaros bey,Erkan bey,Yavuz bey,Cihan bey,Cem bey,Heytem bey....hepinize çok teşekkürler..

Hoş buldum..sizlerle keşke önce tanışmış olsaydım..şu ana kadar mesafe katetmiş olurdum..

Neyse ..bir yerden başlamak lazımdı.

Cihan bey,,,o kadar $ yok bende..Şöyle 30-35.000 tl kadar ancak düşünüyorum.Gerisi zamanla zevkime göre yavaş yavaş olacak inşallah..
Belki piyangodan birşey çıkarsa.. dediginiz aklımda olacak..

ismail bey btün arkadaşlarla devamlı aynı karşılaştırmaları yapıyoruz ,eğerki ileride 30-35 bin tl ye aldığınız araca eklemeler yapacaksanız ( tampon,vinç,snorkel,bagaj,lpg,lastik vs vs ) gibi size maliyeti yaklaşık 50 bin liraları geçecektir emin olun ,tecrübemle sabittir ve arkadaşlarımızda aynı şeylere katılıyordur , bence eğer bulabilirseniz 50,000 lira ya hazır yapılmışını alın derim tavsiyem bu yöndedir , yok bütçem müsait değil derseniz ,bence 91 model olanlara bakın çok daha ekonomik ama aksesuarsızdır ,dif kilit, otomatik cam vs gibi onları kendinizde zamanla yaparsınız , benim 35,000 usd dedğim araç bu aracın kardeşi aynı renk pazarlık edilirse tahmin ediyorum daha ucuza alınr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lexus-lx-turkiye-deki-5-modelden-biri-32224762/detay

Bu arada ben hala iyileşemedim yatak döşek yatıyorum ya :'(

standartına 35 000 dolar istiyorlarsa ben 55 000 TL ye full oğlu full ünü veririm ya ;D

Tempus' Alıntı:

standartına 35 000 dolar istiyorlarsa ben 55 000 TL ye full oğlu full ünü veririm ya ;D

valla dediğin doğru esasında ,heee bu arada ne yap et iyileş yoksa ben iyi ederim seni burda ( rus çayı ikram ederim bol karabiberli ) :D :D :D :D :D :D

Tempus' Alıntı:

yok yok sen 70 işte ;D ;D ;D

cihanülker' Alıntı:
valla dediğin doğru esasında ,heee bu arada ne yap et iyileş yoksa ben iyi ederim seni burda ( rus çayı ikram ederim bol karabiberli ) :D :D :D :D :D :D

valla abi 3 gündür evden çıkmadım iyileşeyim diye bugün çekimim vardı gitmedim, yarına erteledim yarın inşallah iyileşmiş olucam ;D

Kürşat beyin dedigine katılıyorum.

Desenize...araç iyi..ama fiyatı yüksek..

bencede bu durumda verilebilecek rakam en fazla 38000 degil mi ?

mdr' Alıntı:
Kürşat beyin dedigine katılıyorum.

Desenize...araç iyi..ama fiyatı yüksek..

bencede bu durumda verilebilecek rakam en fazla 38000 degil mi ?
en makulu iyi hazırlanmış bir aracı makul fiyat almaya çalışmak olur çünkü harcanacak para yaklaşık 20.000 tl yi bulur ;D

İsmail Bey, benim aracım şu an eksiksiz, araca yapılabilecek tek şey keyfe göre boya ve kozmetik bakım. Çift akü yapılabilir, keyfe göre üstüne çadır alınabilir. Bunun dışında benim araca benden önceki sahibi ve benim harcadığım paralar yaklaşık şöyle

7000 TL vinç ve sentetik halat
1700 TL ARB port bagaj
2750 TL ARB tampon
1500 TL warn sis lambaları 4 adet
2500 TL 35 lastikler
600 TL spacer
1500 TL Arka tampon stepne taşıyıcı yan barlar
1500 TL büyük ekran, navigasyonlu tv li dvd li teyp
450 TL Telsiz ve anten
2500 TL yükseltme kiti
250 TL Direksiyon ve vites derileri değişti
90 LT tanklı LPG var 2000 TL

Bakım için
2000 TL ye Tem servisde ağır bakımlar yapıldı, sübap ayarları yapıldı, ıvır zıvır yıpanmış şeyler değişti yürürdeki
600 TL civarına akü değişti ve şarj dinamosu, marş motoru bakımdan geçti
Filtreler yağlar,balatalar ıvır zıvır da ekle.

tamponu arb almazsınız yaptırırsınız , 1200 civarı tutar
vinci tmax ve en süt model almayıp makul bişey alırsınız 1500-2000 TL
lastiği 35 değil 33 alırsınız 2200 TL civarı
sis lambalarını Warn değilde hella yaparsınız 500-600 civarı tutar
navigasyonlu dvd li teyp takmazsınız :smiley:

bu şekilde daha hesaplı bir bütçe yapabilirsiniz. bütçenize ve zevkinize göre

ama şuda bir seçenek, standart bir vx80 alınır, 2500 tl yükseltme kiti, 2200 lastik verilip soft off road kullanımında kullanılır başkada bişey gerekmez, birde LPG takasınız oda 2000-3000 civarıdır. Bu şekilde kullanırsınız.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR