mdr' Alıntı:Offf off..
![]()
efkarlıyım...
mdr' Alıntı:Çaglar bey,
sabahtan akşama kadar depo-yazılım prog..egitim ..bazı terslikler bugün üst üste..![]()
kafa olmuş kazan.
ara ara fırsat bulup gözucuyla foruma girip bakıyorum..
sizleri izliyorum ara sıra..
Haa..sahiden bir sorum var.Şimdi vx80 de önler sabit aks oldugu için önlere de dif. kiliti oluyor.VX100 lerde ise ön aks sistemi degiştigi ve sabit aks olmadıgından bu olmuyor.
peki lexuslarda ön aks nasıl ?
Tempus' Alıntı:Çağlarda kitap gibi adam he ;D
Bu arada Mücahit bey yanlış anlamayın aracınıza bok atmıyorum, hatta kafa kafaya değişsen şimdi değişirim ;D ama lexus ların için vx80 lerin içinden baya farklı. Çok daha modern ve luks duruyor. Koltuklar daha rahat.
Bu arada ben şu an hayatımda sahip olabileceğim en iyi araca biniyorum. Bununda çok iyi farkındayım. Araçda kusur bulabildiğim hiçbirşey yok yakıt tüketimi dışında. oda aslan besleyen yemini düşünmez hesabı. Benim araç satma muhabbetimin nedeni, istanbulda şehir için hergün 40-50 km yol yapıyorum ve tek aracım var. 2. bir araca ihtiyaç duyuyorum , yakıt dışındada istanbulun en dar sokaklı yerlerine çekime gidiyorum, kapalı parklara giremiyorum vs vs. Bu nedenle ilk amacım biraz çalışıp 2. bir araç almak, onu beceremezsem mecburen satmak zorunda kalabilirmiyim diye düşünüyorum. Ama ilk tercihim satmamak ve ömür boyu binip çocuklarıma bırakmak üstüne.
çağlar' Alıntı:nacizane tavsiyem benim gibi yap 98-2001 arası otomatik 1,6 honda civic lpgli.. heryere git.. kredi kartına taksitlede alırsın..böyle aracı satarsın sonra tekrar bulamazsın.
benden söylemesi.
mdr' Alıntı:Arkadaşlar,
uzunn zamandır Tugsan arkadaşımızın hiç yazılarını göremiyorum.Bilgisi olan var mı ?