KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Önceki ruhsatta Arazi aracı yazıyordu.
Devir için notere gittik.Polis kaydına baktıklarında (bilgisayarda) Orada Otomobil-Arazi aracı yazdıgını gösterdi..
Noter ya ruhsata aynısını yazarım yada polis kaydındaki yanlışlıgı değiştirmek içim Beşiktaş emniyete gidip degiştirmemizi istedi..
Onun için en az 1-2 gün gidecegi düşünüldü..Mecburen yazıldıgı gibi geçildi.
Ruhsat işi ile ugraştım bugün.Önceden gelen bir yanlışlık yüzünden ruhsata Otomobil-Arazi Aracı şeklinde yazdılar.
Ne yaptıksa boş...akşama kadar 3 defa notere gittik..ıııhh olmuyor.
aşagıdaki ilandaki arkadaşı bundan 1 hafta önce aramıştım.Bugün aradı. 40-41.000 tl bırakırım dedi...İletmesi benden..
bu arada aracın ilanda km si 120 000 gözüksede aslında 129 000 mil
bence hiçbir mekanik yada motor veya yürüyen sorunu yoksa 36 ya kadar para verilebilir bu araca. ama 36 dan fazlası benim hesaplarıma göre israf olur. ama sever birisi aracı 3 ü 5 i dert etmez 40 verir alır hayırlı olsun derim.
İsmail bey bu arada benim araç ruhsatındada arazi aracı değil otomobil yazıyor, ama sınıfında arazi aracı olduğuna dair bir seri numarası kodu bişeyi var. Bunun bize hiçbir zararı yok, hatta bence faydası var, çünkü radar kontrollerinde filan ileride arazi araçlarına hız limiti koyarlar, ve bunu uygularlarsa o zaman bizim sınıf otomobil geçtiği için biz yine otomobil sınırları içinde kalırız
Günaydın efemmmm...Ankara Çankaya Hoşdereden günaydınnnn ;D
Ne pis karanlık bi yağmur var dışarıda yaaa, sanki nükleer kış geldi Çernobil ertesi böyle olmuştu da ortaokuldaykene ben 1 hafta tatil çakmıştık ;D ;D ;D
Günaydın efemmmm...Ankara Çankaya Hoşdereden günaydınnnn ;D
Ne pis karanlık bi yağmur var dışarıda yaaa, sanki nükleer kış geldi Çernobil ertesi böyle olmuştu da ortaokuldaykene ben 1 hafta tatil çakmıştık ;D ;D ;D