Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 987,675
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Hele bir gel konuşuruz.

hsbasar' Alıntı:
Bunu bende duymuştum, hatta dikkat ettim bazı istasyonlarda pompadan dolduğuna dair tık sesi geldikten sonra düşük hızda basmaya devam ediyor.
Sonrasında da yaklaşık 7-8 litre daha almış gibi görünüyor.

Fakat böyle bir oyun olsa yakalarla r o istasyonu diye düşünüyorum. Çünkü çok merkezi yerlerdeki kalabalık istasyonlarda oluyor bu dediğim.

Bolu civarı olabilir. Belki sülüklügöl v.b.

Etiketler

evet bursa olayıda içler acısı .ama antalya buluşması kötü havaya rağmen iyi geçmiş istanbul veankaradan katılan arkadaşlardan kızım hasta olduğu için katılamadım ama hep takipdeydim çok özür dilerim inşallah telafi ederiz

Beyler ay sonu ısof oyunları var butun mıllet tekırdagda olacak ben dehıl
ismail bey koltuklarin altindaki camurlularda kalan demırlerı sokmenıze gerek yok koltugun altında bır mandal var onu yana cekerek koltugu sokup takabılırsınız her hangı bır aparat gerekmeden bun bılmeyen ben cok soktum o vıdaları.
ayrıca orda kalan ıkı demır esya sabıtlemede yardımcı olacaktır sıze

Mucahit yorma bizi be kardesim :D,
daha eldekilerle ugrasamiyoruz,bir de unimog mu alalim simdi,
onu alsak gidecek yermi var,bizim arabalar heryere gidiyor zaten ;D,
lancilarin sayfasina koysaydin ilani,onlarin ihtiyaci olabilir ;D ;D

altay41' Alıntı:
Mucahit yorma bizi be kardesim :D,
daha eldekilerle ugrasamiyoruz,bir de unimog mu alalim simdi,
onu alsak gidecek yermi var,bizim arabalar heryere gidiyor zaten ;D,
lancilarin sayfasina koysaydin ilani,onlarin ihtiyaci olabilir ;D ;D

çok haklısın altan abi.
bedava verseler uğraşacak enerjim yok.yaptın hadi 4x4 lük. 50 lemi gidicez gidiceğimiz yere.
bu unimog işi arazisi olan ve bu arazinin içinde yaşayan insanlar için uygun yoksa şahsi fikrim çok fantezi.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,045
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR