Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 981,239
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

altay41' Alıntı:
Erkaaaaan sen bittin ;D,
bu yaptigina cami duvarina seyetmek denir ,Benim tanidigim Muco seni bitirir :( :(
bir sure ortalikta gorunmezsen iyi olur kanimca ;)
Altan abi resimde farkedeceğin gibi kimseden bi tepki yoktu herşey çok doğaldı ;D ;D ;D ;D

Etiketler

kemere gttım etaba bakmaya bır ufakda takıldık kamp atan arkadaşlarla etrafımda 6 teneke bır 5.2 bır 80 ekıp cok keyıflı yerde guzeldı valla yarın calısmasaydım tam kamplık yerdı havada super neysee

fırsatı olan yarın gıtsın derım 20 km falan

RedlinE' Alıntı:
kemere gttım etaba bakmaya bır ufakda takıldık kamp atan arkadaşlarla etrafımda 6 teneke bır 5.2 bır 80 ekıp cok keyıflı yerde guzeldı valla yarın calısmasaydım tam kamplık yerdı havada super neysee

fırsatı olan yarın gıtsın derım 20 km falan

sabah 9 da gidicem ben kampa bir yol tarifi ver bakayim

evet gırecen ılerde yol catal oluyor soldan gollerın oraya dogru soldakı gol gırısını gectıkden sonra tekrar catal oluyor sagdan kantarda orda ondan sorra yola devam gırıs sol tarafta cok kucuk tabelası var gırısın hemen sagında kum ocagı var uzunlarmı ne karsılıklı

RedlinE' Alıntı:
evet gırecen ılerde yol catal oluyor soldan gollerın oraya dogru soldakı gol gırısını gectıkden sonra tekrar catal oluyor sagdan kantarda orda ondan sorra yola devam gırıs sol tarafta cok kucuk tabelası var gırısın hemen sagında kum ocagı var uzunlarmı ne karsılıklı

bulurum heralde bir şekil

Ankarada olsanız bizim Topoğraf arkadaşlardan birinden rica ederdik, GPS işi birkaç saatlik bir konu.
Ben dönüşte bizimkilere bir danışayım, bakalım İstanbul ve Antalyada kısa eğitim verecek kimseyi bulabilirmiyiz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR