Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 981,239

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Günaydın arkadaşlar,,, herkese iyi haftalar

yavuz-çelikel' Alıntı:
kürşad beatrix in aracı klitli mi ön arka.

valla bilmiyorum ama çekerken nerdeyse devirip ağaca çarptırıyormuşum, camlar çamurdu görmedim ;D arkadan gelen korna sesi panikdenmiş ;D önde kilit yoktur sanmıyorum ama arkada olması laızm

adamcağzı gaza getirin o hızla sokun suya ıslansın motörü, sonrada çekin ne güzel memleket.))

yavuz-çelikel' Alıntı:
adamcağzı gaza getirin o hızla sokun suya ıslansın motörü, sonrada çekin ne güzel memleket.))

önden ben geçip yol açtım önce be

;D

Yazvuz bey,

sormazlar mı adama ?

" geçemiyecegin yere niye girdin o zaman "

Hırsızın hiç mi suçu yok yane... ;D ;D ;D

al bak hatta kazıya kazıya yolu açıyorum ;D hatta birde çamurun içinde kütük varmış üstünden geçip onuda çıkarttım dışarı ;D

mdr' Alıntı:
Yazvuz bey,

sormazlar mı adama ?

" geçemiyecegin yere niye girdin o zaman "

Hırsızın hiç mi suçu yok yane... ;D ;D ;D

ismail bey o işin eğlencesi , zaten bazı araçlar geçemezsek çekersiniz diyerek girdiler etaba bile bile ladesdi ama herkes eğlendi çekenlerde çekilenlerde

her zaman söylerim güç güç güç ,kürşatın makina 35 leri deli ettirmiş torka bak , ama güzel gezi olmuş ben girsem herhalde malak gibi batarım o ağırlıkla ,girmeden evvel arabayı boşaltmam lazım

Tempus' Alıntı:
al bak hatta kazıya kazıya yolu açıyorum ;D hatta birde çamurun içinde kütük varmış üstünden geçip onuda çıkarttım dışarı ;D

süper film devamı var mı ? Kürşad...

35 lastik olursa geçersin abi, Tolganın navarada kilit yok 35 lastik var yürüdü gitti , araç ağır olunca 2-3 ileri geri yapıyorsun gene geçiyor ;D