Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,526
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

arkadaşlar aralık ayının ilk veya ikinci haftası daha uygun ,kasım ayında zaten 10 gün bayram var ,herkez bir yerlerde olacak toplanamayız ,bence aralık ayının ikinci haftası daha uygun gibi oylamadada zaten aralık ayı önde gidiyor ,birde bu işi bursada mı yapsak ne dersiniz lojistik destek alacağımız bursa ve izmit var ne dersiniz ????

Etiketler

cihan abi yukarda sorduğum soruyu sen cevaplarsın..eski rovercısın ;D

ağlarım ben yıllardır anlatıyorum anlayan bir kaç kişi var ,o belgeselin birde başka bölümü var kaçırma ,standart prado ile aynı adam afrikada başka bir yere geçiyor sen birde onu izle sonra toyotayı gör ne işler çıkarıyor ,bomba bomba

ben ciddi diyorum ya.

hadi bizim ülkemizde askeriye ve otokar yüzünden ucuz denebilecek ilkalım ve parça fiyatları nedeniyle tamam diyorum.(parça ucuzda ayda bir parça değiştirdikten sonra ne anladım o işten gerçi))

yabancılar niye böyle hareketler yapıyor onu bilemedim. ??? :

çağlar' Alıntı:
cihan abi yukarda sorduğum soruyu sen cevaplarsın..eski rovercısın ;D

çağlarcım cevap basit , askeriye defenderları ihaleyle hurdalıktan satmaya başlayınca 5-8 liralara un güzel arazi aracı ucuz olandır deyip millet saldırdı ,birde bütçesi düşük olan arkadaşlarımız ya alırım ufak ufak bindikçe yaptırım diye düşündüler ,sonra baktılarki ufak ufak yaptırmayı bırak ufak ufak yürümedi bile araba her gün bir yeri her gün bir yeri 5-8 liralık fiyatlar oldu sana 30-40 maliyetler yani ,birde DSİ bakalım ellerinde bir sürü 70 kasa toyota var hepsi hala inetle yürüyor rengi yeşil olanlar inatla devam zaten satsalar hurdası para ,ORMAN BAKANLIĞIDA, aynen fj 80 ler 400,000 km de 600,000 kmde hala tıkır tıkır yollarda hala hurdası yok fark bu işte birisinin hurdası 5 lira ,ötekinin hurdası bile 5-6 defender alır farkı bu bence umarım bu sefer anlatabilmişimdir

adı Ali Eriç, istanbul2istanbul, Moğolistan'da kapağı yemişti hararetten daha da ondan sonra düzen tutmadı aracı, klima değil yalnız eberspacher ısıtıcıyı aracın altına monteli olduğu için rusya da bir yerlerde aracı batırdığında sabaha kadar yardım beklemişti o arada harcamıştı aleti. en son da meksikada turbo valfi su koyverince seyahati yarım bıraktı.

yakinen takip etmiştim.

sen o belgeseli izlerken dikkat ettinmi ,defender yanından başka hilüx geçip gidiyor ,birde 4X4 minübüs vardı içine doldurmuş 15 kişi tangır tungur tırmanıyordu o dağ yoluna , yani bence o askeriye ihalesinde başka işler dönüyordur

ibrahim ben bir kere değil kaç kere okudum. daha birton problem yaşadı adam.

izmit tarafı daha kontrolümüz altında sanki

Arkadaşlar biz elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız,konum olarakta,doğa olarakta uygun,yeterki Bursa olsun.

Cihan,hem Antalya'ya biraz daha yakın olması hemde lojistik bakımıdan,hemde değişiklik olması açısından Bursa sanki biraz daha iyi gibi görünüyor

Bursa'da Recep felanda var,yer felan konusunda sıkıntı çıkmaz sanırım,ama tabi konuşmak lazım

bencede bursa iyi olur ,iskender var ,kendin pişir kendin ye var ,birde kar olursa daha ne olsun be abicim