Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 978,175
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

[/quote]
RedlinE' Alıntı:
ben beykoz eniştesiyim bana iyi bakar o gurup aglatirim onu orda aglatirimm.

once makinesini sanayiden bir çikarsinda benide bogsun.

mücahit o arkadaşları tanımam ama bende ana tarafından Anadolu Kavak'lıyım banada kıyak geçersiniz bu durumda değilimi kardeşim...örneğin sağımı solumu önümü arkamı sağlama alırsınız bende dalarım içeri ;D ;D

Etiketler

İyi akşamlar beyler,
Ankaralı arkadaşlar,linkteki araba az önce düştü aracı tanıyanınız varmı? İyi durumda gibi ??? ???,kilometreyi bir sıfır eksik yazmış galiba,orjinal vinç gibi duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-satilik-land-cruiser-vx80-33304814/detay

ahmet abı sen rahat ol senı kollarızda benım ısım mucoyla ;D onu gomcem baskasıyla sıkıntı yok ha kursatta dahıl de 35 lastık aldı onu gomemıyorum ama muconun kacarı yok ınsaları takmazsa ;D

Arkadaşlar bu akşam fj40 ın marşına bastım, akü bitmiş sanırım gıy etti kaldı.
VX100 den takviye yapayım dedim ama almadı. Neden olabilir acaba.Fikri olan var mı?

Bakkan' Alıntı:
VX100 den takviye yapayım dedim ama almadı. Neden olabilir acaba.Fikri olan var mı?
takviye kablon zayıf kalmıştır muhtemelen Burak cım bizim de başımıza geldi bir kaçsefer özel yaptırıcam inşallah yakında

artıyı akuye eksıyı saseye tutturup dene burak abi buyuk ıhtımal öle calısır

Bakkan' Alıntı:

Aküden olduğuna eminmisin marş motoru filan olmasın?

Aküdense ve takviye ile olmadıysa barbarosun dediği gibi benzin sitasyonlarında vs satilan takviyeler bizim araçlarda işe yaramıyor, ben özel bir marka almıştım daha güçlü akım ileten sağlam bişey, diğerinin 2-3 katı daha pahalıydı. Olmazsa gelirim sana takviyeleriz

Bakkan' Alıntı:
takviye yapınca marş çeviriyormu burak

bır fıkırde ben soylıyeyım burak takvıye kablolarını tak 5 dk bekle otekı aku tam bosalmıstır bıraz doldursun akunu benımde boyle bır sey basıma gelmıstı ıstersen 90 amper yedek akum var full verırım sana bır kac gun kalsın sende aku alıncaya kadar sorun degıl burak

Valla alırım Cem, ya şans işte bi alıcı geldi bi dolaşalım dedi. Bindik tıss araba çalışmadı ::smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
bır fıkırde ben soylıyeyım burak takvıye kablolarını tak 5 dk bekle otekı aku tam bosalmıstır bıraz doldursun akunu benımde boyle bır sey basıma gelmıstı ıstersen 90 amper yedek akum var full verırım sana bır kac gun kalsın sende aku alıncaya kadar sorun degıl burak

Başka kablo denedik ama elle tuttuk çünkü uçlatında pens yoktu. Bu da kötü bir bağlantı olduğu için işe yaramadı sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR