istanbul grubu 8 kasım sabahı yola çıkıyorum akşamı ordayım direkt , rakı ,balık ,kavun ,kalamar ,beyazpeynir ,beşlemesine ihtiyacım var ilgilenenlere duyrulur anadolu yakası tercihimdir ,ilgilenenlere duyrulur
istanbul grubu 8 kasım sabahı yola çıkıyorum akşamı ordayım direkt , rakı ,balık ,kavun ,kalamar ,beyazpeynir ,beşlemesine ihtiyacım var ilgilenenlere duyrulur anadolu yakası tercihimdir ,ilgilenenlere duyrulur
Abi iki önce çalıştırdım biraz zayıf gibi geldi akü ama çalışmıştı.
MArş motorunu döndüremiyor, heralde aküdür.
Benzinciden alınmış kabloyla denedim.
Cumartesi ilgilencem. Bu arada araç kapalı garajda senin araba giremez, boyu uzun gelir.
Cemden aküyü alıp denerim.
Tempus' Alıntı:
Aküden olduğuna eminmisin marş motoru filan olmasın?
Aküdense ve takviye ile olmadıysa barbarosun dediği gibi benzin sitasyonlarında vs satilan takviyeler bizim araçlarda işe yaramıyor, ben özel bir marka almıştım daha güçlü akım ileten sağlam bişey, diğerinin 2-3 katı daha pahalıydı. Olmazsa gelirim sana takviyeleriz
Biraz önce Ayşegül,Antalya'dan getirdiğimiz kaçiboynuzundan iri bir kurt çıktığını söyledi ;D
Bende ziyan olmasın yazıktır dedim,attım tekilanın içine hooop shut ;D
Özlemişim,tabi orjinali gibi olmuyoır ama neyse ;D
Valla Cihan çokda şeker bir aileydi. Çoluk çocuk gelmişler, eşi için düşünüyorlar Biraz sert falan dedim ama cyesi akü işini halledince tekrar görüşcez.
Bu arada balık rakıya bende varım. Tarabya isterseniz tanıdık mekan var, kişi sayısını belli edersek rez. yaptırabilirim.
cihanülker' Alıntı:
at sahibine göre kişnermiş alıcıyı sevmemiştir büyük ihtimal san işaret veriyor
Biraz önce Ayşegül,Antalya'dan getirdiğimiz kaçiboynuzundan iri bir kurt çıktığını söyledi ;D
Bende ziyan olmasın yazıktır dedim,attım tekilanın içine hooop shut ;D
Özlemişim,tabi orjinali gibi olmuyoır ama neyse ;D