Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 973,459

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
erkanım benım lastıklerıde takarken baya gırısmıstı lastıklere ;D ama çay ve sodayı eksik etmedi olcaytodan tecrube kacanmıs unutmadı bızı ;D
iyi işte şanslısın...seninki patronluk zamanına denk gelmiş demek.....benimki işçiliğine, hemde 33 leri takarken...sen dua et 35 leri taktırırken aynı gün çıktığına...bırak yarın gel al diyebilirdi de.. ;D

bsayil' Alıntı:
aşkolsun Olcayto abi meşhur cabiri bilmezmisin 1001 müdavimi pavyon sevdalısı ;D ;D ;D ;D
bu Taksim'deki 1001 değil mi....dişli ablaların, boyunlarına ipek fular bağlayan abilerin gittiği yerden bahsediyoruz değil mi....

olcaytogezer' Alıntı:
bu Taksim'deki 1001 değil mi....dişli ablaların, boyunlarına ipek fular bağlayan abilerin gittiği yerden bahsediyoruz değil mi....
;D ;D ;D ;D ;D Olcayto abiiiiiiiiiiii simalarıda çıkartma birazdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:

ooo olcayto abidende neler çıkıcak bakalım bir içirelimde kampda ;D ;D ;D ;D Erkanı içirdik Cabir çıktı ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Olcayto abiiiiiiiiiiii simalarıda çıkartma birazdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zuahahahahaha harbiden haaa,yakında ordan isim telefonda vericek,biraz daha zorlasak tamam ;D ;D

Yaw,arkamdan iyi saydırmışsınız,çıkmam lazım,dönünce görüşürüz ;D

Tempus' Alıntı:
ooo olcayto abidende neler çıkıcak bakalım bir içirelimde kampda ;D ;D ;D ;D Erkanı içirdik Cabir çıktı ;D ;D ;D
içirmene gerek yok Kürşadcığım, bir araya geldiğimizde anlatayım ben sana....Barbaros oraları bilir...Rixos ilk açıldığında minübüsle ring yaptırıyorduk ;D ;D..İstanbul'a toplantı için geldiğimizde de meraklı arkadaşlar sayesinde Taksim civarlarında çok dolaştık..meydanın sol tarafında orduevine giderken THY ofisi civarı 1001'e 3 basacak çok yerler var, bir ara gideriz ,eskileri yad etmeye..... ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
içirmene gerek yok Kürşadcığım, bir araya geldiğimizde anlatayım ben sana....Barbaros oraları bilir...Rixos ilk açıldığında minübüsle ring yaptırıyorduk ;D ;D..İstanbul'a toplantı için geldiğimizde de meraklı arkadaşlar sayesinde Taksim civarlarında çok dolaştık..meydanın sol tarafında orduevine giderken THY ofisi civarı 1001'e 3 basacak çok yerler var, bir ara gideriz ,eskileri yad etmeye..... ;D ;D

Abi vallahi ben oralarda birtek Crazy Horse u bilirim onada girmedim ;D ;D ;D

Bu ne merakı abi zaten ne gleirse meraktan yada Cabirden ;D ;D ;D

olcaytogezer' Alıntı:
;D ;D ;D ;D abicim tanıdık sima da çıkartıcan galiba dedim sen beni buldun oraları bilir diyerek önünden geçmişliğim çok tabi ama içeri girmedim hiç cabir beni istemezdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D abicim tanıdık sima da çıkartıcan galiba dedim sen beni buldun oraları bilir diyerek önünden geçmişliğim çok tabi ama içeri girmedim hiç cabir beni istemezdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yok güzel kardeşim, tanıdık sima olarak seni kastedmedim, bilir dediğim konu otel ile ilgiliydi... ;D ;D..

ama Cabir bu...neyi ne zaman isteyeceği belli olmaz.. ;D

olcaytogezer' Alıntı:
yok güzel kardeşim, tanıdık sima olarak seni kastedmedim, bilir dediğim konu otel ile ilgiliydi... ;D ;D..

ama Cabir bu...neyi ne zaman isteyeceği belli olmaz.. ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi vallahi ben oralarda birtek Crazy Horse u bilirim onada girmedim ;D ;D ;D

Bu ne merakı abi zaten ne gleirse meraktan yada Cabirden ;D ;D ;D
gir kardesim , her yere gir...ama tek girme...al Erkan'ı yanına mesela, beraber gidin...korkmayın sakallılara birşey olmazzzzzz....
50 sinden sonra merak etmeye başlarsan o sakat...bu yaştan sonra atasözleri devreye giriyor biliyorsun...onun için erkenden merak etmek hep iyidirrrrr. ;D

Neyse bu mevzuyu birkaç şişe tekila çöze bundan sonra kameraya alıcam tüm muhabbetleri ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR