Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 974,097

Etiketler

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

cemtascioglu' Alıntı:
erkanım benım lastıklerıde takarken baya gırısmıstı lastıklere ;D ama çay ve sodayı eksik etmedi olcaytodan tecrube kacanmıs unutmadı bızı ;D
iyi işte şanslısın...seninki patronluk zamanına denk gelmiş demek.....benimki işçiliğine, hemde 33 leri takarken...sen dua et 35 leri taktırırken aynı gün çıktığına...bırak yarın gel al diyebilirdi de.. ;D

bsayil' Alıntı:
aşkolsun Olcayto abi meşhur cabiri bilmezmisin 1001 müdavimi pavyon sevdalısı ;D ;D ;D ;D
bu Taksim'deki 1001 değil mi....dişli ablaların, boyunlarına ipek fular bağlayan abilerin gittiği yerden bahsediyoruz değil mi....

olcaytogezer' Alıntı:
bu Taksim'deki 1001 değil mi....dişli ablaların, boyunlarına ipek fular bağlayan abilerin gittiği yerden bahsediyoruz değil mi....
;D ;D ;D ;D ;D Olcayto abiiiiiiiiiiii simalarıda çıkartma birazdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
aşkolsun Olcayto abi meşhur cabiri bilmezmisin 1001 müdavimi pavyon sevdalısı ;D ;D ;D ;D
eğer orası ise, onlar kıllı sever.....ondan mı bu adam çoğu zaman kıllarla dolaşıyor... :

olcaytogezer' Alıntı:

ooo olcayto abidende neler çıkıcak bakalım bir içirelimde kampda ;D ;D ;D ;D Erkanı içirdik Cabir çıktı ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D Olcayto abiiiiiiiiiiii simalarıda çıkartma birazdan ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Zuahahahahaha harbiden haaa,yakında ordan isim telefonda vericek,biraz daha zorlasak tamam ;D ;D

Yaw,arkamdan iyi saydırmışsınız,çıkmam lazım,dönünce görüşürüz ;D

Tempus' Alıntı:
ooo olcayto abidende neler çıkıcak bakalım bir içirelimde kampda ;D ;D ;D ;D Erkanı içirdik Cabir çıktı ;D ;D ;D
içirmene gerek yok Kürşadcığım, bir araya geldiğimizde anlatayım ben sana....Barbaros oraları bilir...Rixos ilk açıldığında minübüsle ring yaptırıyorduk ;D ;D..İstanbul'a toplantı için geldiğimizde de meraklı arkadaşlar sayesinde Taksim civarlarında çok dolaştık..meydanın sol tarafında orduevine giderken THY ofisi civarı 1001'e 3 basacak çok yerler var, bir ara gideriz ,eskileri yad etmeye..... ;D ;D

Abi vallahi ben oralarda birtek Crazy Horse u bilirim onada girmedim ;D ;D ;D

Bu ne merakı abi zaten ne gleirse meraktan yada Cabirden ;D ;D ;D

;D ;D ;D ;D abicim tanıdık sima da çıkartıcan galiba dedim sen beni buldun oraları bilir diyerek önünden geçmişliğim çok tabi ama içeri girmedim hiç cabir beni istemezdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D abicim tanıdık sima da çıkartıcan galiba dedim sen beni buldun oraları bilir diyerek önünden geçmişliğim çok tabi ama içeri girmedim hiç cabir beni istemezdi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
yok güzel kardeşim, tanıdık sima olarak seni kastedmedim, bilir dediğim konu otel ile ilgiliydi... ;D ;D..

ama Cabir bu...neyi ne zaman isteyeceği belli olmaz.. ;D

olcaytogezer' Alıntı:
yok güzel kardeşim, tanıdık sima olarak seni kastedmedim, bilir dediğim konu otel ile ilgiliydi... ;D ;D..

ama Cabir bu...neyi ne zaman isteyeceği belli olmaz.. ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Tempus' Alıntı:
Abi vallahi ben oralarda birtek Crazy Horse u bilirim onada girmedim ;D ;D ;D

Bu ne merakı abi zaten ne gleirse meraktan yada Cabirden ;D ;D ;D
gir kardesim , her yere gir...ama tek girme...al Erkan'ı yanına mesela, beraber gidin...korkmayın sakallılara birşey olmazzzzzz....
50 sinden sonra merak etmeye başlarsan o sakat...bu yaştan sonra atasözleri devreye giriyor biliyorsun...onun için erkenden merak etmek hep iyidirrrrr. ;D

Neyse bu mevzuyu birkaç şişe tekila çöze bundan sonra kameraya alıcam tüm muhabbetleri ;D