iyi işte şanslısın...seninki patronluk zamanına denk gelmiş demek.....benimki işçiliğine, hemde 33 leri takarken...sen dua et 35 leri taktırırken aynı gün çıktığına...bırak yarın gel al diyebilirdi de.. ;D
içirmene gerek yok Kürşadcığım, bir araya geldiğimizde anlatayım ben sana....Barbaros oraları bilir...Rixos ilk açıldığında minübüsle ring yaptırıyorduk ;D ;D..İstanbul'a toplantı için geldiğimizde de meraklı arkadaşlar sayesinde Taksim civarlarında çok dolaştık..meydanın sol tarafında orduevine giderken THY ofisi civarı 1001'e 3 basacak çok yerler var, bir ara gideriz ,eskileri yad etmeye..... ;D ;D
içirmene gerek yok Kürşadcığım, bir araya geldiğimizde anlatayım ben sana....Barbaros oraları bilir...Rixos ilk açıldığında minübüsle ring yaptırıyorduk ;D ;D..İstanbul'a toplantı için geldiğimizde de meraklı arkadaşlar sayesinde Taksim civarlarında çok dolaştık..meydanın sol tarafında orduevine giderken THY ofisi civarı 1001'e 3 basacak çok yerler var, bir ara gideriz ,eskileri yad etmeye..... ;D ;D
gir kardesim , her yere gir...ama tek girme...al Erkan'ı yanına mesela, beraber gidin...korkmayın sakallılara birşey olmazzzzzz....
50 sinden sonra merak etmeye başlarsan o sakat...bu yaştan sonra atasözleri devreye giriyor biliyorsun...onun için erkenden merak etmek hep iyidirrrrr. ;D