Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 972,864
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Tempus' Alıntı:
Abi çok çirkin, aşırı yükseltilmiş altında bu yükseltmeye göre küçük kalan lastikler. Tam amerikan kro çirkini bir araç olmuş böyle. İçinden az sonra zenci rapçiler inicek gibi
Kursat ,adam lastikleri de buyutse bu tunele nasil sigar bu arac :D :D :D

ford 012.jpg

Etiketler

Bencede çok kötü, bu kamyon yada tır kategorisi. Oldu olcak resimdekiyle gezelim. Bence çok şahane tır.

FreightlinerClassicFlatTop4002.jpg

Valla ben bi ara düşündüm ama yalnız gitmek istemem. Var mı giden hakkaten. Bu işler beraberken zevkli oluyor.

altay41' Alıntı:
buradaki arkadaslardan isoff un tekirdag oyunlarina gidecek olan varmi yada ercova ya gelmeyi dusunen varmi

isoff yine işi ticarete döktüğünden sıcak bakmıyorum gitmeye, kamp alanına girişde para, yarışa katılana para ıvıra para zıvıra para şeklinde bir organizasyon.

Erçova daha sıcak geliyor ama gidersem pazar sabah gidebilicem o zamanda geç kalmış olucam zaten pazar öğlen millet dönüşe başlar. O yüzden ikisinede gitmeme ihtmalim yüksek :smiley:

o araç sizde olsunda begenmeyın. ercova dusunuyorum cumartesı 4-5 gıbı cıkarım yola dıyorum

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-Land-Cruiser-SUV-1996-Toyota-Landcruiser-ARB-Warn-w-Gray-Leather-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a5fd13110QQitemZ250715648272QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks

bakında dıbınız dussun lastıkler ozellıkle

RedlinE' Alıntı:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Toyota-Land-Cruiser-SUV-1996-Toyota-Landcruiser-ARB-Warn-w-Gray-Leather-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem3a5fd13110QQitemZ250715648272QQptZUSQ5fCarsQ5fTrucks

bakında dıbınız dussun lastıkler ozellıkle

benimki daha iyi be boyatırsam ;D bu lastiklerden Erkanla nerdeyse getirticekdik, sonra vazgeçtim kaya için bu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,035
Kayıtlı Üye Sayımız
166,783
Kaydolan Son Üyemiz
Sinan1313

SON KONULAR

Geri