Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 972,633
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

sen sus genemi geldin çakma laz faruk abiyi biliyoruz elbete o hava sana ona deseydik direk faruk abi derdik herhalde havan batsın lastiğin insin kompresörüme muhtaç kalasıııınnn mucoooooo gerçi faruk abimde biz olmadan pek yola çıkmaz demi faruk abi defendersiz yol çekilmez özellikle uzun yol

Etiketler

Altan abi kariştirma gene kaldik içerde iş yerinde degişim var .destek verdik.

Valla temsilci faruk abiyi tanirim. Attirma adamin kafasini yakar arabani sonra gel benim kapidan bir tane al der.

Bu arada o rampadan nasil inmekdi o iyle bir low yokmu senin tenekede frenle inmişsiz. Kizakliya kizakliya sal gitsin.

Bİrde temsilci olmus igdir-kars temsilcisi

uleynn faruk abi arada olmazsa bende de çok güzel fotolarda var emmeee neyse elbet bir gün beraber sizle bir yola gideriz de o zaman görürüm sizi
ozaman tarık lastiğimiz indi bi kompresörü çalıştır farımız yanmıyo bi ampül verirmisin yok frenler kitledi bi havalaırını alalım, hararet yaptık vs vs ile şikayette bulunursanız karışmam basar giderim haaa kurşad abinin imzasından alıntıdır BENDEN HIZLI GİDEBİLİRSİNİZ AMA BEN HER YERE GİDERİM demi faruk abi

Hocam senin oldugun yerin rakimi kaç fazla oksijen var galiba uretken yapiyomuş adami duymuştum.

RedlinE' Alıntı:
Hocam senin oldugun yerin rakimi kaç fazla oksijen var galiba uretken yapiyomuş adami duymuştum.

kaşınıyon sen gene 1200 yetermi sana seni az buralara alalım üretkenliğini artıralım diyorum ha ne dersin yermi senin araç buraya kadar gaz

cihanülker' Alıntı:
valla abi en son gördüğümde kafasına başörtüsü takmış ortalarda geziyordu resimleri müco bir görse daha erkan ayar tutmazz

Abi her gittiğinde değişiyor Erkan ayar tutmiycak artık ;D