Bakkan Gidilecek çok yer var Mesajlar 1,933 Tepkime Puanı 3 Yer İstanbul 19 Kas 2010 #15,265 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İyidir kanka sizede iyi bayramlar. Bursa dayım, aile saadeti yapıyoruz, sakin bir bayram. ata036' Alıntı: bayramınız mübarek nidiyonuz bakem Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi İyidir kanka sizede iyi bayramlar. Bursa dayım, aile saadeti yapıyoruz, sakin bir bayram. ata036' Alıntı: bayramınız mübarek nidiyonuz bakem Genişletmek için tıkla ...
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,266 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burasıda sakin ;D
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 19 Kas 2010 #15,267 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Burası..çok kalabalık... ;D ;D
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,268 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Burası..çok kalabalık... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kalabalık iyidir, ben severim
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi mdr' Alıntı: Burası..çok kalabalık... ;D ;D Genişletmek için tıkla ... Kalabalık iyidir, ben severim
mdr Zirve Mesajlar 6,502 Tepkime Puanı 8 Yer Yalova 19 Kas 2010 #15,269 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Müco ya bir şey soracagım; Pradolarda 98-2001 yıllarında standart olan egimölçer-altimetreyi nereden temin edebiliriz... bu aynı zamanda yol bilgisayarı görevi görebiliyor muydu acaba ?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Müco ya bir şey soracagım; Pradolarda 98-2001 yıllarında standart olan egimölçer-altimetreyi nereden temin edebiliriz... bu aynı zamanda yol bilgisayarı görevi görebiliyor muydu acaba ?
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,270 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ağvaya gittim geldim 160 km 11 litre yaktı yaris 40 TL 100 km de 6.8 litre kilometrede 25 krş.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ağvaya gittim geldim 160 km 11 litre yaktı yaris 40 TL 100 km de 6.8 litre kilometrede 25 krş.
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,271 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: ağvaya gittim geldim 160 km 11 litre yaktı yaris 40 TL 100 km de 6.8 litre kilometrede 25 krş. Genişletmek için tıkla ... Bir de gaz taksan, dizel gibi olacak
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: ağvaya gittim geldim 160 km 11 litre yaktı yaris 40 TL 100 km de 6.8 litre kilometrede 25 krş. Genişletmek için tıkla ... Bir de gaz taksan, dizel gibi olacak
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,272 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Bir de gaz taksan, dizel gibi olacak Genişletmek için tıkla ... yok daha ne kadar az yaksın ya 10 krş mu yaktırıcaz ;D
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Bir de gaz taksan, dizel gibi olacak Genişletmek için tıkla ... yok daha ne kadar az yaksın ya 10 krş mu yaktırıcaz ;D
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,273 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: yok daha ne kadar az yaksın ya 10 krş mu yaktırıcaz ;D Genişletmek için tıkla ... Ben ankara- istanbul arasını 4.5 litre/100 km mazotla geçiyorum. dönüşte 4.7 civarı oluyor.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: yok daha ne kadar az yaksın ya 10 krş mu yaktırıcaz ;D Genişletmek için tıkla ... Ben ankara- istanbul arasını 4.5 litre/100 km mazotla geçiyorum. dönüşte 4.7 civarı oluyor.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,274 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Ben ankara- istanbul arasını 4.5 litre/100 km mazotla geçiyorum. dönüşte 4.7 civarı oluyor. Genişletmek için tıkla ... araç ne multijetmi?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Ben ankara- istanbul arasını 4.5 litre/100 km mazotla geçiyorum. dönüşte 4.7 civarı oluyor. Genişletmek için tıkla ... araç ne multijetmi?
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,275 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: araç ne multijetmi? Genişletmek için tıkla ... 2006 corolla D4D MMT şanzıman
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: araç ne multijetmi? Genişletmek için tıkla ... 2006 corolla D4D MMT şanzıman
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,276 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: 2006 corolla D4D MMT şanzıman Genişletmek için tıkla ... iyiymiş yarisinde o motorlusu vardı aslında ama MMT şanzıman sevmediğim için düşünmedim, benzinliler tam otomatik
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: 2006 corolla D4D MMT şanzıman Genişletmek için tıkla ... iyiymiş yarisinde o motorlusu vardı aslında ama MMT şanzıman sevmediğim için düşünmedim, benzinliler tam otomatik
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,277 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: iyiymiş yarisinde o motorlusu vardı aslında ama MMT şanzıman sevmediğim için düşünmedim, benzinliler tam otomatik Genişletmek için tıkla ... Tam otomatikler daha iyi. Sendekide otomatikmi?
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: iyiymiş yarisinde o motorlusu vardı aslında ama MMT şanzıman sevmediğim için düşünmedim, benzinliler tam otomatik Genişletmek için tıkla ... Tam otomatikler daha iyi. Sendekide otomatikmi?
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,278 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Tam otomatikler daha iyi. Sendekide otomatikmi? Genişletmek için tıkla ... evet otomatik, eşimde kullanıcak
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi hsbasar' Alıntı: Tam otomatikler daha iyi. Sendekide otomatikmi? Genişletmek için tıkla ... evet otomatik, eşimde kullanıcak
hsbasar Zirve Mesajlar 3,073 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 19 Kas 2010 #15,279 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: evet otomatik, eşimde kullanıcak Genişletmek için tıkla ... Bende eşim de kullansın diye otomatik almıştım o zaman, şehir içinde o kadar rahat ki, Ankaraya ineceğimiz zaman kesinlikle onunla gidiyoruz.
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Tempus' Alıntı: evet otomatik, eşimde kullanıcak Genişletmek için tıkla ... Bende eşim de kullansın diye otomatik almıştım o zaman, şehir içinde o kadar rahat ki, Ankaraya ineceğimiz zaman kesinlikle onunla gidiyoruz.
Tempus Nissan Patrol SD33 Turbo Mesajlar 7,447 Tepkime Puanı 4 Yer istanbul 19 Kas 2010 #15,280 Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi o vitesleri ben bir sür kullandım ve bir kaza yaptım birde kaza tehlikesi atlattım ;D sonra tiptronik kullanmaya başlayınca rahatladım
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi o vitesleri ben bir sür kullandım ve bir kaza yaptım birde kaza tehlikesi atlattım ;D sonra tiptronik kullanmaya başlayınca rahatladım