Lastik tamam gerekli ama jant bence gereksiz ki senin jantların zaten çok güzel bence
Jant gereksiz bir harcama olur bence.
Şnorkel-vinç-tampon bunlar lazım açıkçası.
Bagaj ise prado için işin görsel yanı,seviyosan yaptır tabiki
1-Hem şu anda üzerindeki lastik ve jantlarla normal kullanımda kullanmak istiyorum,hemde at lastik ve ona uygun jantlarla normal offroad ve doğa gezileri yapmak...
2-bi tane şnorkel takayım öne..toza,suya karşı...hemde görüntü:9
3-öne güzel bir tampon ve vinç...
4-birde portbagaj olsun..
şimdilik bunlar yeterli sanırım..
Erkan kardeşim; jant ve lastik konusunda seninle fikiralışverişinde bulunalım...
AT lastikle sadece Yaz aylarında kuru zeminde off road yapabilirsiniz yada raziye çıkabilirsiniz, Şu an kullandığınız 4 mevsim lastiklerden az hallicelerdir çamurlu zeminde
1-Hem şu anda üzerindeki lastik ve jantlarla normal kullanımda kullanmak istiyorum,hemde at lastik ve ona uygun jantlarla normal offroad ve doğa gezileri yapmak...
2-bi tane şnorkel takayım öne..toza,suya karşı...hemde görüntü:9
3-öne güzel bir tampon ve vinç...
4-birde portbagaj olsun..
şimdilik bunlar yeterli sanırım..
Erkan kardeşim; jant ve lastik konusunda seninle fikiralışverişinde bulunalım...
büyük ebat at lastik takayım diye düşünüyorum,onun için şu andaki jant ölçüsünden daha küçük bir jant olur diye düşündüm...yanlış düşünmüş olabilirim belki...birde bu üzerindeki lastikler ile at lastikleri sürekli değiştirmek sorun olur benim için...jantlı hazır olsa daha kolay değişmesi diye düşündüm...
Hem çamur,hem yaz şartlarında uygun lastik olarak düşünmüştüm...at leri ben...yani araziye her koşulda çıkamazmıyım...at lastiklerle...