Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 967,913
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Yok o kadar sert offroad yapmam herhalde...

yani biraz görüntüsü bari offroad aracına benzesin diyorum..prado da birşeyler yapayım bari o zaman..

lastik ve jantları değiştirsem...bi tane şnorkel...bagaj...vinç tampon...
olurmu?

Etiketler

aracı neden satıyosun? bu kararı aldıran etkenler nedir? yani bursa da gördüğün yapılı olan VX80 veya VX100 ler gibi bir araç mı istiyorsun?

fastgame' Alıntı:
Yok o kadar sert offroad yapmam herhalde...

yani biraz görüntüsü bari offroad aracına benzesin diyorum..prado da birşeyler yapayım bari o zaman..

lastik ve jantları değiştirsem...bi tane şnorkel...bagaj...vinç tampon...
olurmu?

Lastik tamam gerekli ama jant bence gereksiz ki senin jantların zaten çok güzel bence ;)
Jant gereksiz bir harcama olur bence.
Şnorkel-vinç-tampon bunlar lazım açıkçası.
Bagaj ise prado için işin görsel yanı,seviyosan yaptır tabiki ;)

Yok tamam satmıyorum ....

1-Hem şu anda üzerindeki lastik ve jantlarla normal kullanımda kullanmak istiyorum,hemde at lastik ve ona uygun jantlarla normal offroad ve doğa gezileri yapmak...
2-bi tane şnorkel takayım öne..toza,suya karşı...hemde görüntü:9
3-öne güzel bir tampon ve vinç...
4-birde portbagaj olsun..

şimdilik bunlar yeterli sanırım..

Erkan kardeşim; jant ve lastik konusunda seninle fikiralışverişinde bulunalım...

AT lastikle sadece Yaz aylarında kuru zeminde off road yapabilirsiniz yada raziye çıkabilirsiniz, Şu an kullandığınız 4 mevsim lastiklerden az hallicelerdir çamurlu zeminde

fastgame' Alıntı:
Yok tamam satmıyorum ....

1-Hem şu anda üzerindeki lastik ve jantlarla normal kullanımda kullanmak istiyorum,hemde at lastik ve ona uygun jantlarla normal offroad ve doğa gezileri yapmak...
2-bi tane şnorkel takayım öne..toza,suya karşı...hemde görüntü:9
3-öne güzel bir tampon ve vinç...
4-birde portbagaj olsun..

şimdilik bunlar yeterli sanırım..

Erkan kardeşim; jant ve lastik konusunda seninle fikiralışverişinde bulunalım...

Forumun yavaşlığı bitirdi beni. :(
Tamam bi ara konuşuruz.

Yani jant olayı şöyle...

büyük ebat at lastik takayım diye düşünüyorum,onun için şu andaki jant ölçüsünden daha küçük bir jant olur diye düşündüm...yanlış düşünmüş olabilirim belki...birde bu üzerindeki lastikler ile at lastikleri sürekli değiştirmek sorun olur benim için...jantlı hazır olsa daha kolay değişmesi diye düşündüm...

Hem çamur,hem yaz şartlarında uygun lastik olarak düşünmüştüm...at leri ben...yani araziye her koşulda çıkamazmıyım...at lastiklerle...

pardon acemiliğime verin...ben m/t lastik demek istemiştim...

benim araca olurmu bilmiyorum ama...

bacarmobil' Alıntı:
aracı neden satıyosun? bu kararı aldıran etkenler nedir? yani bursa da gördüğün yapılı olan VX80 veya VX100 ler gibi bir araç mı istiyorsun?

Tabi Bursada gördüğüm araçlardan bir şekilde etkileniyor insan...Ama aslında prado da fena değil ...biraz benzetmeye çalışacaz artık...

Bende prado kullanıyorum. Netten bulduğum birkaç resim :smiley:
[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

h2c07.jpg

IMG_1882-1.jpg

LC120_38_grar1.jpg

ülkemizde böyle yapılı paredo yoktur sanırım ileriki yıllarda belki ama çok yakışıklı duruyor vx 80 lerin tahtını zorlar heralde ileriki yıllarda

En son fotodaki prado gibi yapayım bende...ona ilave olarak bagaj,şnorkel,vinç tampon...

o zaman birşeye benzeyecek sanırım..

fastgame' Alıntı:
En son fotodaki prado gibi yapayım bende...ona ilave olarak bagaj,şnorkel,vinç tampon...

o zaman birşeye benzeyecek sanırım..

en sonuncu için bir izlanda yapmanız lazım.aks lar diffler değişecek vs.vs. biraz masraflı iş.

http://www.arctictrucks.com/Frontpage/Brands/Toyota/Land-Cruiser-120

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.