yav ne diyorsunuz arkadaşlar. daha dün izci de görmüş ve ilk kez sesini duyuyorum ne hoş bir insan demiştim. çünkü kimseyi tanımadığım için bir yıldır sadece burdaki sohbeti takip ediyordum. köyümden, işimden tanıdığım insanlardan bir farkı kalmamıştı burdaki insanların. ateş düştüğü yeri yakar. ben bile bu halimle sarsıldım ki siz dostlarına ve ailesine Allah sabır versin. Allah Rahmet Eylesin.
yav ne diyorsunuz arkadaşlar. daha dün izci de görmüş ve ilk kez sesini duyuyorum ne hoş bir insan demiştim. çünkü kimseyi tanımadığım için bir yıldır sadece burdaki sohbeti takip ediyordum. köyümden, işimden tanıdığım insanlardan bir farkı kalmamıştı burdaki insanların. ateş düştüğü yeri yakar. ben bile bu halimle sarsıldım ki siz dostlarına ve ailesine Allah sabır versin. Allah Rahmet Eylesin.
Amerikalı bir yüzbaşı aracım için mesaj attı. Görev için geleceğini ve şahsi kullanımı için düşündüğünü yazmış. Fotoğraf gönderdim. Tabi bilmiyorum yasal olarak gerçekleştirilebilirliğini ama ne komik olur bu adam alırsa.
Hatta 12500 yazdığım araca abi 5 e ver, bak senin başka arabanda varmış, sen zengin adamsın dokunmaz sana diyenler bile çıktı
Ama aracı görmeden pazarlık en yaygını ;D ;D ;D ;D
Hatta 12500 yazdığım araca abi 5 e ver, bak senin başka arabanda varmış, sen zengin adamsın dokunmaz sana diyenler bile çıktı
Ama aracı görmeden pazarlık en yaygını ;D ;D ;D ;D
Yavuz benim araç Ahmet ustanın dükkandaydı biliyorsun. Ustaya arayan soran varmı dediğimde, kimse aramıyor diyordu
Bende arabayı aldım evin önüne götürdüm sonrada ilana kendi telefonumu koydum. Bir ayda en az 10 kişi aradı sadece 1 i ciddiydi geldi baktı.
Diğer 9 u acayiip pazarlıklar yapmaya çalıştılar görmedikleri araç için.