Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 968,753
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

yav ne diyorsunuz arkadaşlar. daha dün izci de görmüş ve ilk kez sesini duyuyorum ne hoş bir insan demiştim. çünkü kimseyi tanımadığım için bir yıldır sadece burdaki sohbeti takip ediyordum. köyümden, işimden tanıdığım insanlardan bir farkı kalmamıştı burdaki insanların. ateş düştüğü yeri yakar. ben bile bu halimle sarsıldım ki siz dostlarına ve ailesine Allah sabır versin. Allah Rahmet Eylesin.

Etiketler

şehzade' Alıntı:
yav ne diyorsunuz arkadaşlar. daha dün izci de görmüş ve ilk kez sesini duyuyorum ne hoş bir insan demiştim. çünkü kimseyi tanımadığım için bir yıldır sadece burdaki sohbeti takip ediyordum. köyümden, işimden tanıdığım insanlardan bir farkı kalmamıştı burdaki insanların. ateş düştüğü yeri yakar. ben bile bu halimle sarsıldım ki siz dostlarına ve ailesine Allah sabır versin. Allah Rahmet Eylesin.

Vay canına diyorum sadece.

Sanal manal bu alemde gerçek heralde be. Duygu var sevgi var, vefa var. Dost var ,z insan var, adam var. Hepiniz var olun.

Hayırlısı, ben zaten senin aracın şimdie kadar neden satılmadığına şaşıp duruyorum.

hsbasar' Alıntı:
Hayırlısı, ben zaten senin aracın şimdie kadar neden satılmadığına şaşıp duruyorum.

Arkadaş arayıp 25 yazdığım araca 18 olur mu derlerse sence satılır mı? Fıtık oluyorum ya. Birde hayır deyince seslerinden bozulduklarını anlamıyor muyum telefonu ısırasım geliyor.

mergen' Alıntı:
Arkadaş arayıp 25 yazdığım araca 18 olur mu derlerse sence satılır mı? Fıtık oluyorum ya. Birde hayır deyince seslerinden bozulduklarını anlamıyor muyum telefonu ısırasım geliyor.

Bilirim bu durumları ;D ;D ;D ;D

Hatta 12500 yazdığım araca abi 5 e ver, bak senin başka arabanda varmış, sen zengin adamsın dokunmaz sana diyenler bile çıktı :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ama aracı görmeden pazarlık en yaygını ;D ;D ;D ;D

hsbasar' Alıntı:
Bilirim bu durumları ;D ;D ;D ;D

Hatta 12500 yazdığım araca abi 5 e ver, bak senin başka arabanda varmış, sen zengin adamsın dokunmaz sana diyenler bile çıktı :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
Ama aracı görmeden pazarlık en yaygını ;D ;D ;D ;D

işte o anda bir gün cinnet geçirebilirim.Be adam ;gel önce aracı gör.

yavuz-çelikel' Alıntı:
işte o anda bir gün cinnet geçirebilirim.Be adam ;gel önce aracı gör.

Yavuz benim araç Ahmet ustanın dükkandaydı biliyorsun. Ustaya arayan soran varmı dediğimde, kimse aramıyor diyordu :D
Bende arabayı aldım evin önüne götürdüm sonrada ilana kendi telefonumu koydum. Bir ayda en az 10 kişi aradı sadece 1 i ciddiydi geldi baktı.
Diğer 9 u acayiip pazarlıklar yapmaya çalıştılar görmedikleri araç için.

yavuz-çelikel' Alıntı:
Bu filim devamlı oynayan cinsinden.:smiley:):smiley:):smiley:)

Günaydın.

Sonuçta birşey elde edemiyorlar, kimse bedava almadı, bedava da vermeye niyetli değil ;)

Verdikleri telefon parası ile kalıyorlar ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR