Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 989,948
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

fissek' Alıntı:
Abi Lokman Baba ya çok selamlar,onunla heryere girerim abi. :D
MT lerle gelmek farz oldu.Ben tahmin edebiliyorum ;D ;D

gel gel ben seni sokacam biyre bakalım napıcan orda ;D ;D ;D

Etiketler

MAŞUKİYELİ İBRAHİM' Alıntı:
MERHABALAR KOCAELİ MAŞUKİYEDEN İBRAHİM
YENİ FJ 40 ÇILARDAN OLUCAM NASİPSE BANA BİRAZ BİLGİ VERİRMİSİNİZ

Aldınız sandım, hayırlı olsun yazacaktım. Hayırlısı olsun diyelim. Keyifli araçtır FJ40
Forumda FJ40 ile ilgili bir başlığımız mevcut, orda bazı bilgiler bulabilirsiniz.

AHMET07' Alıntı:

Eyvah recep kardeşim bak ahmet abide almış seni listeye... ;D ;D ;D kesin MT lerle gel kardeşim. ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Oh oh yarasınnn :smiley:
Afiyet olsun faruk abiiii ;D

Isınma turlarındayız erkancan.. ;D

Geliştirilmiş anason semineri önümüzdeki hafta cuma günü..

Tüm anason sevenlerin bilgi paylaşımı için bu toplantıya katılımını önemle rica edeiyorum.. ;D ;D ;D

AHMET07' Alıntı:
THE FARUK' Alıntı:
Eyvah recep kardeşim bak ahmet abide almış seni listeye... ;D ;D ;D kesin MT lerle gel kardeşim. ;D

Lastikçi arkadaş MT lerle Antalya gidip gelirsem lastiğin yarı ömrü gider diyor(Erkan sen ne diyon,ben konfordan vazgeçtim ;)).Bana fazla gaz vermeyin 1400 TL nin başına patlıcak bu iş. :-\ ;D ;D

fissek' Alıntı:
Lastikçi arkadaş MT lerle Antalya gidip gelirsem lastiğin yarı ömrü gider diyor(Erkan sen ne diyon,ben konfordan vazgeçtim ;)).Bana fazla gaz vermeyin 1400 TL nin başına patlıcak bu iş. :-\ ;D ;D

Recepcan yılbaşında ürgüp kapadoya gittim geldim..

Benim lastiklerin ömrü uzadı.. ;D ;D ;D

Abi bende 2 takım Mt lastik var biri STT diğeri İnsa turbo,insa turbo nun yanında STT lere çamur lastiği denmez çok fark arada.İnsa ların çamur performansı çok iyi ama asfaltta, arabanın anasını ağlatıyor.Stt lerle sanki At gibi gidiyor araba.

fissek' Alıntı:
Abi bende 2 takım Mt lastik var biri STT diğeri İnsa turbo,insa turbo nun yanında STT lere çamur lastiği denmez çok fark arada.İnsa ların çamur performansı çok iyi ama asfaltta, arabanın anasını ağlatıyor.Stt lerle sanki At gibi gidiyor araba.

Recepcan burada ismi lazım değil ama aportda seni bekliyenler var.. ;D ;D
Recep için özel vıdeo çekicez filan diyolar ona göre.. :smiley: ;) :D ;D

fissek' Alıntı:

Yok öyle bişey,abartmış biraz. ;)
de sende ne vardıki,bende böyle ezbere konuşuyorum ama ... ;D

fissek' Alıntı:

hah tamam,ben bu mesajı görmemişim.
Evet ınsa ise biraz daha dikkat etmek gerekiyor ama öyle hani yarısı marısı yok öyle bişey ;)

CDM-SUBARU' Alıntı:
hah tamam,ben bu mesajı görmemişim.
Evet ınsa ise biraz daha dikkat etmek gerekiyor ama öyle hani yarısı marısı yok öyle bişey ;)
Kardeş sen bana 1 takım 285x75x16 yenisini buluruz garantisini ver, ben gidicem.

fissek' Alıntı:
Kardeş sen bana 1 takım 285x75x16 yenisini buluruz garantisini ver, ben gidicem.

::smiley: Neyin, ınsa nın bulunma garantisimi ::smiley:
Doğru anladıysam ıh ıh veremem valla,kimse veremez şu sıralar kolay kolay ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,046
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR