Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 983,737
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

işte 3 ay falan oldu benimde başımdaydı aynısı, ılık üflüyordu her çareyi denedim yok..söktük göğsü peteği temizledik çamur ,mırık aktı...şimdi fön makinesinin en sıcak ve kuvvetli ayarı kadar üflüyor,yakıyor.

Etiketler

ya ben torpıdoyu ındırmedım ama petegı degıstım galıba ya ınmeden degısmezmı tam emın degılım.
ya bır dunya ıs torpıdo ınmesı

bende kıllandım çok ama (parça kaybolur, tırnak kırılır,ses yapar vs.gibi..)

sağlam adama söktürürsen sorun yok,takma kafana ama başka çözümüde yok.

çağlar' Alıntı:
iner gözüm ,inerr çok korkunç manzara,bir leğen civata ,bir kamyon kablo ,beyin vs. ;) ;)

offf of Mücahit varya işin zor gerçekten, bendede bir ara damlamış antifriz vardı paspasın üzerinde , heralde petek delindi dedim, workshop manual i aldım elime nasıl değişiyormuş bir bakayım diye , 10 sayfa prosedür ve neredeyse herşeyin sökülmesi gerktiğini öğrenince direk iptal ettim kaloriferi. ;D ;D

6 ay Sonra cesareti topladım meğerse bir hortum delinmiş hiçbişeyi sökmeye gerek kalmadı kolayca halloldu, ama epey korkulu rüya gördüm.

Kolay gelsin eğer petekse sorun çok can sıkıcı bir iş.

çağlar' Alıntı:
işte 3 ay falan oldu benimde başımdaydı aynısı, ılık üflüyordu her çareyi denedim yok..söktük göğsü peteği temizledik çamur ,mırık aktı...şimdi fön makinesinin en sıcak ve kuvvetli ayarı kadar üflüyor,yakıyor.

Çağlar içim açıldı yaw kelepir 80 var satılık... ;D ;D

yavuz abı sagol su sertın yuregıme benım torpudoyu bılıyosun dımı normalın 10 katı teferruat var.

THE FARUK' Alıntı:
Çağlar içim açıldı yaw kelepir 80 var satılık... ;D ;D

faruk abi itinalı ,işinin ehli elektrikçi tertemiz söküyor takıyor..yanlız başında durmamak lazım, göz görmeyince gönül katlanıyor ;D ;D

doğru mücahitin birton kablo elektronik,ses müzik olayları var..duble zor işi ;D

çağlar' Alıntı:
faruk abi itinalı ,işinin ehli elektrikçi tertemiz söküyor takıyor..yanlız başında durmamak lazım, göz görmeyince gönül katlanıyor ;D ;D

doğru mücahitin birton kablo elektronik,ses müzik olayları var..duble zor işi ;D

Şaka tabi söylevim çağlarcan aşarız bunu her türlü.. ;D

gerdınız benı gece gece ben yatıyorum hadı ıı geceler yarın bır yoklama cekelım bakalım ne olcak

RedlinE' Alıntı:
gerdınız benı gece gece ben yatıyorum hadı ıı geceler yarın bır yoklama cekelım bakalım ne olcak

Yapma yaaa öle , Ay başından sonra işler azalıyor benim kap gel ankaraya birlikte dalalım içine , kıyamam ben sana Mücahitcim ;D

discovery-V8' Alıntı:
Yapma yaaa öle , Ay başından sonra işler azalıyor benim kap gel ankaraya birlikte dalalım içine , kıyamam ben sana Mücahitcim ;D

Yvuzcan yeni aldım bu 80 bebeğini onada bir şevkat gösterirsin umarım... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,044
Kayıtlı Üye Sayımız
166,791
Kaydolan Son Üyemiz
hayklaz422

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR