hsbasar' Alıntı:Burak ben bugün bir ev baktım, 2 araçlık garajı var hemen arkasıda arazi ;D
Benim için dua edin, orayı alırsam FJ40 ı satmam daha![]()
altay41' Alıntı:tarik bey,
yada orada tanidik varsa onceden siparisi ver,almaya gidersin
Bakkan' Alıntı:Sedat yarın Corollayı teslim ediyorum, içim bir buruk.
Tempus' Alıntı:burak sana vx80 alalim diyorum ;D
80' Alıntı:Valla abi, jant (80 VX'lerin klasik jantı) sordum yok dediler,
ben bi de klasik orj. diff. lock bulmaya çalışıyorum...
Hem de gezmiş olucam, kısmet artık ama hakkaten merak
ediyorum bu Suriye işini, bana sanki biraz balon gibi geliyor. ???
Selamlar
Bakkan' Alıntı:Kürşat olabilir, alternatif varsa bakıcaz.
Aldın şahane arabayı tabi. Seninki gibisi zor bulunur.
Tempus' Alıntı:ya jant bende ariyorum, bugun aldim bir 4 tane buldum sansa , tam takarken farkettikki fren kaliperine surtuyor alamadik, ama spacer yaptiriyorum simdi, spacer takilinca kalipere surtmez o zaman alirim.
procomplara baktim araca yakistirmadim yoksa onu bile alicakdim. Satilik jant bilen yada onerisi olan varmi?
80' Alıntı:İki takım mı yapacaksınız veya üstündekileri değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Selamlar...
Tempus' Alıntı:ya jant bende ariyorum, bugun aldim bir 4 tane buldum sansa , tam takarken farkettikki fren kaliperine surtuyor alamadik, ama spacer yaptiriyorum simdi, spacer takilinca kalipere surtmez o zaman alirim.
procomplara baktim araca yakistirmadim yoksa onu bile alicakdim. Satilik jant bilen yada onerisi olan varmi?
hsbasar' Alıntı:Bende var 4 tane 15" Kenan Çarpışantürk yapımı, geçen gün boşa çıktı. FJ40 ın üzerindekier. İlan fotoğraflarından bakabilirsin.
Eni 8" dışa ofsetli, 35" e kadar lastik takabilirsin.
Tempus' Alıntı:ya 15 jant daha iyi aslinda ama 2 set 16 lastigim var mecburen 16 alicam![]()