Toyotacılar Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan tugsan75 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19,670
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,047,457
Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi

çağlar' Alıntı:
güzel arça ne diyim..kazasız belasız kullan..
bende 3-4 bin km.yaptım bu aralar.120 ortalama ,klimalı 375-400 kuruş arası km.de ..

çokta fark olmamış 35 le ozaman.

yok fark olmadı ama ben 90-100 gidiyorum ortalama tabi bu dediğim otobanda değil, otobanda sürat artar biraz, 2000 deviri baz alıyorum kendime 2000 deviri sabitliyorum artık kaç giderse, ilk fırsatta otobanda uzun yoldada test edicem. 120 ler için 2500 devirler gerekir sanırım.

Saolasın sende kazasız belasız kullan :smiley:

Etiketler

Tempus' Alıntı:
yok fark olmadı ama ben 90-100 gidiyorum ortalama tabi bu dediğim otobanda değil, otobanda sürat artar biraz, 2000 deviri baz alıyorum kendime 2000 deviri sabitliyorum artık kaç giderse, ilk fırsatta otobanda uzun yoldada test edicem. 120 ler için 2500 devirler gerekir sanırım.

Saolasın sende kazasız belasız kullan :smiley:

ama bende portbagaj yok, 35 lastik yok yine haksızlık arkadaş.

gösterge tam şu şekilde oluyor 120-130 civarı seyrederken kırmızıyla gösterdiğim değerler. (gerçi bu gösterge bizim değil muhtemelen mücahitinkindendir turbodizel)

(ha birde benzin göstergesi okadar yukarda olmaz hiçbir zaman ;D ;D ;D

21379_1251728585.jpg

hahahahahaha ;D ;D ;D

valla sırf portbagajı söksem ciddi tasarruf sağlar eminim bazen şeytan dürtüyor ama kıyamıyorum :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
kursat o artilasyon bırsey degıl soylıyeyım sana arazıde surter o bence çok yaklasmıs ki bizim girdigimiz yerler ki unutmusun kanımca sen bunun ıkı katı olan yerler var
surterse acarsın bıraz

Bakalım Cem sürterse yaparız gerekeni ama bence sürtmez, içi zaten boş çamurluğu önemli olan çamurluk kenarına sürtmemesiydi oraya sürtmüyor içeri giriyor lastik.

süper araclar her zaman oldugu gibi enfes....kürsat abi bu lastikler yükseltme kiti ve spacer ın fiyatı nedir acaba...bütce hazırlıgı yapıyorumda ;D bu soru buraya oldumu ki :p

aslanaybars' Alıntı:
süper araclar her zaman oldugu gibi enfes....kürsat abi bu lastikler yükseltme kiti ve spacer ın fiyatı nedir acaba...bütce hazırlıgı yapıyorumda ;D bu soru buraya oldumu ki :p
:smiley:

yükseltme kiti 2500 TL, açılı burç seti fiyatını bilmiyorum, spacer 600 TL civarı lastikler 2500 TL. ama bu boyutta lastikleri orjinal tamponlarla kullanman zor sürter bence denemedim ama.

Tempus' Alıntı:
:smiley:

yükseltme kiti 2500 TL, açılı burç seti fiyatını bilmiyorum, spacer 600 TL civarı lastikler 2500 TL. ama bu boyutta lastikleri orjinal tamponlarla kullanman zor sürter bence denemedim ama.

daha bismillah 6 bin hesap çıkardın kürşat ;D ;D :eek:

sagol kürsat abi bunları ögrenmem lazımdı eyvallah benim kabaca yaptıgım hesaba göre 10bin lira xtradan araba için lastik tampon kit spacer snorkel hella sis vinç....fazla bişeyede gerek duymuyorum ama size bakarsak kasıntıdan duramıycaz ;D

Kürşat,resimden gördüğüm kadarıyla öyle ciddi artikülasyon muhabbetinde sürtme ihtimali var gibi duruyor.
Dodikler ellerinden öpücek gibi bi his var içimde.Ama tabi resimden öyle görünüyor.
Boş bi vakitte gelde krikoyla değişik açılardan biraz zorlıyalım bakalım,neler olucak,bende merak ettim ;)
Hatta şu bizim merdiven var ya,ordada bi test edebiliriz ;) trafiği düşünme ben hallederim ;D

CDM-SUBARU' Alıntı:
Kürşat,resimden gördüğüm kadarıyla öyle ciddi artikülasyon muhabbetinde sürtme ihtimali var gibi duruyor.
Dodikler ellerinden öpücek gibi bi his var içimde.Ama tabi resimden öyle görünüyor.
Boş bi vakitte gelde krikoyla değişik açılardan biraz zorlıyalım bakalım,neler olucak,bende merak ettim ;)
Hatta şu bizim merdiven var ya,ordada bi test edebiliriz ;) trafiği düşünme ben hallederim ;D
testin sonucunu dört gözle bekliyorum benim aklımda 35 e doğru kayıyo hayırlısıyla :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,085
Kayıtlı Üye Sayımız
166,827
Kaydolan Son Üyemiz
alwaysrentacar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR